Νίκος Αλιάγας: Ξημερώματα 5 κακοποιοί επιχείρησαν να μπουκάρουν στο σπίτι του – Ανθρωποκυνηγητό, τους συνέλαβε η αστυνομία (βίντεο)

Οι διαρρήκτες προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε σε δέντρο και τελικά συνελήφθησαν

Η κατοικία του Νίκου Αλιάγα έγινε στόχος διαρρηκτών τα ξημερώματα της Τρίτης (02/01) με τις Αρχές να προχωρούν σε πέντε συλλήψεις μετά από καταδίωξη που έληξε λόγω ενός… δέντρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien, ο παρουσιαστής του Star Academy δεν βρισκόταν εντός του σπιτιού του την ώρα του συμβάντος.

«Γύρω στις 3:30 π.μ., οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα μαύρο Citroën DS σταθμευμένο κατά μήκος του δρόμου μιας ακριβής συνοικίας του Παρισιού κατά μήκος του Bois de Vincennes», αναφέρει το άρθρο της γαλλικής εφημερίδας.

Τα πέντε άτομα που βρισκόντουσαν εντός του οχήματος, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε σήμα των Αρχών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους παρακείμενους δρόμους προς την περιοχή Nogent-sur-Marne.

Η καταδίωξη έφτασε στο τέλος της όταν το Citroën DS προσέκρουσε σε δέντρο. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και οι πέντε επιβαίνοντες και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ στην συνέχεια τέθηκαν υπό κράτηση.

Στο αυτοκίνητό τους, η αστυνομία ανακάλυψε σύνεργα που άφηναν ελάχιστες αμφιβολίες για τις προθέσεις των υπόπτων: μπαλακλάβες, γάντια, χοντρή κολλητική ταινία και ελαστικά στηρίγματα.

Η κατεστραμμένη πύλη και η μπροστινή πόρτα

Η αστυνομία εξέτασε την περιοχή γύρω από το σπίτι του Νίκου Αλιάγα μπροστά από το οποίο ήταν σταθμευμένο το DS. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φθορές εντοπίστηκαν τόσο στην εξωτερική πύλη όσο και στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Οι διαρρήκτες φέρεται να μην κατάφεραν να μπουν στο σπίτι λόγω του συναγερμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ