Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη» (βίντεο)

Ποια όμως θα διάλεγε για κουμπάρα;

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και έκανε αυτοκριτική, αναφέρθηκε στα αγόρια στην εφηβεία, στην «απώλεια» του πάτερα και στον γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

 «Αν παντρευόμασταν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα μπορούσε να γίνει κουμπάρα μας η Μιμή Ντενίση. Είναι ένας πάρα πολύ κοντινός μας άνθρωπος. Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη».

Διαβάστε ακόμη: Η Κατερίνα Γερονικολού για τη νέα ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - "Μου αρέσει που έχουμε οικειότητα πλέον" (βίντεο)

«Ο Γιάννης είναι ξεροκέφαλος, λειτουργεί ετεροχρονισμένα. Ο Γιάννης ήθελε η ταινία να είναι άψογη, χωρίς καμία έκπτωση, και παραμυθένια, του έλεγα να περιμένει λίγο γιατί ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Προσπαθούσα να οριοθετήσω τα μεγαλόπνοα σχέδιά του. Μπορεί να ήταν και λάθος αυτό», σημείωσε η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξής της για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι».

«Η ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” έχει ψυχή και καρδιά, για αυτό αγγίζει το κοινό. Θα ήθελα να ζούσαν ο πάππους μου και η γιαγιά μου, για να πάμε να την δούμε μαζί, είναι κάτι που μου λείπει», πρόσθεσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ