Βασιλιάς Κάρολος: «Μπορώ να πετάξω» - Γιατί έβαλε τα γέλια - Ποιανού τα χέρια είπε ότι «είναι σαν… λουκάνικα» - Το παρασκήνιο της στέψης (βίντεο)

Άγνωστες στιγμές από τη στέψη του Βασιλιά Kαρόλου περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ του BBC

Με ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατές του BBC το ντοκιμαντέρ με τα παραλειπόμενα της στέψης του βασιλιά Καρόλου που έχει προγραμματιστεί για τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Η κάμερα καταγράφει τις πρόβες σε έναν χώρο που μοιάζει με το Αββαείο του Westminster και όπως φάνηκε στην τελετή της ενθρόνισης, η πρόβα τζενεράλε πήγε πολύ καλά.

Τι περιλαμβάνει:

  • Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποκλίνονται και φιλούν τον Κάρολο με κάθε επισημότητα, όπως και τα τρία παιδιά τους.
  • Ο βασιλιάς είναι αυτός που προσπαθεί να αποβάλλει το άγχος από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
  • Σε κάποιο σημείο του ντοκιμαντέρ, ο βασιλιάς Κάρολος λέει στον Ουίλιαμ πως θα δυσκολευτεί να κουμπώσει την κάπα του επειδή τα δάχτυλά του μοιάζουν με λουκάνικα.
  • Το γέλιο του βασιλιά χαλάρωσε την αμήχανη στιγμή που ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury ξέχασε τα λόγια του στην πρόβα.
  • Όπως αναφέρει το BBC, το τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν περιέχει κριτική για τη βασιλική οικογένεια και δε γίνεται λόγος για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν, όπως και για τον πρίγκιπα Άντριου.

 

 

Δείτε ακόμα: Στέψη Καρόλου - Όλες οι Royal εμφανίσεις με μία ματιά: Ροζ, γαλάζιο, λιλά , λευκό, υποκίτρινο, τα χρώματα στα κοκτέιλ dresses

Η αδελφή της Καμίλα μιλάει για την σταθερότητα του χαρακτήρα της βασίλισσας.

«Είναι ο ‘βράχος’ του. Πραγματικά δεν μπορώ να δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό. Είναι κάποια που είναι απόλυτα πιστή και δεν είναι κάποια με μεγάλες εναλλαγές στη συμπεριφορά της. Αυτός της φέρνει τα πάντα και δε μιλώ για όλα αυτά… αλλά, ξέρεις, έχει τέτοια γνώση και ενδιαφέρον για τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα για τα οποία (σ.σ. η Καμίλα) δε θα ήταν ανοιχτή αν δεν τον είχε γνωρίσει».

Διαβάστε ακόμα: Στέψη Καρόλου: Oι έμπιστες της βασίλισσας Καμίλα στην τελετή αποκάλυψαν μια παράλειψη του παλατιού - "Δεν μας το είχε πει κανείς"

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ έχουν κάνει στην άκρη την κουρτίνα και βλέπουμε κάποιες από τις πιο ιδιωτικές σκηνές του Καρόλου και της Καμίλα.

Δείτε ακόμα: Το πορτρέτο του Βασιλιά της Μ. Βρετανίας: Κάρολος, πρίγκιπας Γουίλιαμ & ο μικρός Τζορτζ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ