Βάσια Τριφύλλη: «Εγώ θα φύγω από καρδιά, μια μέρα δεν θα ξυπνήσω, με τον καρκίνο ήμουν τυχερή - Του είπα Αι γ@@@ ρε μ@@@ & έφυγε

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της

Η Βάσια Τριφύλλη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εφημερίδα On time έδωσε αναφέρθηκε και στον καρκίνο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Παλέψαμε με τον καρκίνο και του είπα «άι γ……», κι έφυγε».

Είπατε ότι είστε τυχερή.

Αυτό είναι σίγουρο. Πολύ τυχερή. Ακόμα και με τον καρκίνο. Με είδε και έφυγε. Παλέψαμε με τον καρκίνο και του είπα «άι γ……», κι έφυγε.

Όπως το λέτε και μόνο, πραγματικά ανατριχιάζω.

Είναι η αλήθεια. Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια από καρκίνο.

Δεν υπήρχε ο φόβος μέσα σας ότι μπορεί να έρθει, αφού από αυτό χάσατε όλη την οικογένειά σας;

Βεβαίως, υπήρχε πάντα, ακόμα και τώρα που σου μιλάω. Δεν ξεπερνιέται αυτός ο φόβος, όταν ανήκεις σε μια οικογένεια καρκινοπαθών. Ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα σου χτυπήσει κι εσένα την πόρτα. Είναι και θέμα DNA αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Βάσια Τριφύλλη : Με τον Κωστα Χατζηχρήστο - υπέροχο αρσενικό ήμασταν 5 χρόνια - Αγόρασα σπίτι από το Ραντεβού στα τυφλά

Το αντιμετωπίσατε τόσο ψύχραιμα όπως μου λέτε τώρα;

Ο καρκίνος δεν αφορά μόνο τη Βάσια Τριφύλλη ή τους πέντε – δέκα που αγαπάμε και ξέρουμε. Αφορά ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων, που ανά γενιά χτυπηθήκανε από τον καρκίνο και μάλιστα ανελέητα, γιατί την εποχή που αρρώστησαν εκείνοι, δεν είχαμε τα ίδια μέσα που έχουμε τώρα για να το παλέψουμε. Προχώρησε και η επιστήμη, οπισθοχώρησε και ο καρκίνος.

Διαβάστε ακόμα: Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Τον αγαπώ & περιμένω να παίξω μαζί του – Ο κόσμος θα τον δεχθεί, οι συνάδελφοι μερικοί είμαστε κουμάσια

Όχι ότι δεν υπάρχει. Χριστός και Παναγία! Εγώ τον καρκίνο τον αγαπώ και τον σέβομαι. Δεν είμαι υπερφίαλη. Απλώς στέκω απέναντί του. Και του λέω: «Α να χαθείς μα…., που θα σε φοβηθώ, κάνε πιο κει. Εμένα δεν θα με πάρεις. Εγώ θα πάω από την καρδιά μου». Το ‘χω πει αυτό χρόνια πριν. Το αποφάσισα μόνη μου. Είπα: «Δεν θέλω να πεθάνω από καρκίνο». Τρεις οικογένειές μου έχουν χαθεί από τον καρκίνο. Φτάνει. Εγώ θα πάω από την καρδιά μου. Μια μέρα δεν θα ξυπνήσω. Το έχω κανονίσει αυτό. Έχω συνεννοηθεί με τον Θεό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ