Μαρία Ματσούκα: "Χάρηκα πολύ για τον γάμο της αδελφής μου - Δεν έβγαλα ούτε μία φωτογραφία" (βίντεο)

Τι είπε on camera

Η Μαρία Ματσούκα μιλά αποκλειστικά στην «Super Katerina» για τα παρασκήνια του γάμου της αδελφής της, Δήμητρας.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, πολύ σύντομα έμαθα ότι έχω διαβήτη κύησης και μάλιστα, σε επικίνδυνη μορφή. Μόλις μπήκα στον μήνα μου, ήρθαν οι πόνοι και γέννησα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Φωτό και βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού - Το δαντελένιο νυφικό, ποιοι έδωσαν το παρόν

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το παιδί βγήκε 2.400 και έπρεπε να μπει θερμοκοιτίδα για να τρέφεται σωστά. Είχα αγωνία. Βγήκα από το μαιευτήριο και την επόμενη μέρα, γύρισα και τον πήρα».

Mιλώντας για τον γάμο της αδερφής της και τη δημοσιότητα που πήρε, δήλωσε: «Έχουμε πάθει πια μια εμμονή όλοι με τα κινητά κι είμαστε διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι και χάνουμε τη στιγμή, χωρίς να καταγράφεται μέσα μας. Εγώ από τον γάμο της αδερφής μου δεν έχω ούτε μια φωτογραφία».

Διαβάστε ακόμη: Τρισευτυχισμένη η Δήμητρα Ματσούκα: «Έτσι απλό το ήθελα κι έτσι έγινε» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη (βίντεο)

Τέλος, πρόσθεσε: «Βέβαια χάρηκα κι είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, εφόσον η αδερφή μου είναι ευτυχισμένη κι ο Πέτρος Κόκκαλης το ίδιο».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ