Φρίκη από μαρτυρίες για την επίθεση της Xαμάς: Η κοπέλα λιποθύμησε και αυτοί συνέχισαν να τη βιάζουν (βίντεο)

Σοκάρουν οι μαρτυρίες σχετικά με τη σεξουαλική βία κατά των Ισραηλινών γυναικών την ημέρα της επίθεσης

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ δημοσίευσε ένα βίντεο με μαρτυρίες και υλικό από ρεπορτάζ του Kann News σχετικά με την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

«Προειδοποίηση: Παραστατικές αναφορές σεξουαλικής βίας. Στήθη κομμένα. Γυναίκες πυροβολήθηκαν στη βουβωνική χώρα. Σοροί γυναικών χωρίς εσώρουχα. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αναφορές αυτοπτών μαρτύρων για σεξουαλική βία κατά των Ισραηλινών γυναικών στις 7 Οκτωβρίου» γράφει στην ανάρτησή του το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

«Την ώρα που εμείς κρυβόμασταν, άκουγα κορίτσια να φωνάζουν βοήθεια. Έλεγαν ''Βοήθεια! Όχι! Σας παρακαλώ!''. Άκουγα τα κορίτσια να κλαίνε. Ήταν φρικτό. Άκουγα να γίνονται πράγματα στα κορίτσια που δεν μπορώ καν να περιγράψω» λέει ένας από τους μάρτυρες. 

«Από ένα αυτοκίνητο βγήκαν πέντε τρομοκράτες. Έκαναν ένα ημικύκλιο γύρω από μια κοπέλα. Δεν μπορούσε να κουνηθεί. Και εκείνοι άρχισαν να την γδύνουν. Και μετά κοίταξα αλλά δεν ήθελα να κοιτάξω. Ήταν ένα κορίτσι που δεν κινούνταν πλέον ο τρομοκράτης συνεχίζει να τη βιάζει» προσθέτει ένας άλλος μάρτυρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ