Ράνια Θρασκιά: «Νιώθω περήφανη & ευγνώμων γιατί…» (βίντεο)

Μίλησε on camera για όλα

Στην κάμερα του mega και συγκεκριμένα της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα" μίλησε η Ράνια Θρασκιά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων για τον νέο της ρόλο, την τηλεόραση αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς.

«Νιώθω περήφανη και ευγνώμων γι’ αυτό που μου συμβαίνει. Η προηγούμενη εμπειρία μου αποτυπώνεται μέσα σε αυτό το καινούργιο που κάνω. Η πολιτική δεν μπορεί να είναι αποκομμένη από την κοινωνία, ίσα ίσα που και μένα με βρίσκει αντίθετη ο δρόμος που ακολουθούν πολλοί πολιτικοί, που είναι ανεπάγγελτοι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξα celebrity, δε συστήθηκα έτσι και δε ζήτησα έτσι την ψήφο».

«Επειδή δεν είχα τη δική μου ιστορία στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχα δίλημμα για τον αν πρέπει να μείνω ή να φύγω. Όταν έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας είχα θλίψη γιατί εκείνος μου άπλωσε το χέρι και πήρα ένα μεγάλο ρίσκο. Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή μού έκανε μια πολύ θετική εντύπωση, δεν είναι κάποιος που περνάει απαρατήρητος, οφείλουμε να του δώσουμε χρόνο».

«Πάντα έχω λίγο στραμμένο το βλέμμα μου στην τηλεόραση, είναι αρκετά αυτοαναφορική. Με στεναχωρεί που βλέπω ότι στην τηλεόραση κάποιοι δεν εξελίσσονται καθόλου μέσα στον χρόνο. Ακούς τις ίδιες ατάκες και τα ίδια αστεία εδώ και 10 χρόνια. Η παρουσίαση είναι επάγγελμα και αν ήταν στο χέρι μου θα επέλεγα να έχουν και ένα πτυχίο παρουσιαστή».

Διαβάστε ακόμη: Η Ράνια Θρασκιά με το ΣΥΡΙΖΑ στο eirinika: Κοιτάω μόνο μπροστά - Εμπιστεύομαι και σέβομαι τους νέους (φωτό)

«Δεν πίστευα ποτέ στα ‘κακά παιδιά΄ και στην επιτυχία που πηγάζει από κάτι κακό. Είναι πολλές οι αρνητικές και επικίνδυνες φωνές στην κοινωνία, υπάρχουν και μέσα στη Βουλή και στην τηλεόραση».

«Οι γιοι μου με ρωτάνε γιατί είναι έτσι η φωνή μου και εγώ τους απαντάω ότι με αυτήν έκανα καριέρα. Έχουν άποψη στη ζωή μου  όπως έχω και εγώ στη δική τους, αλλά υπάρχει όριο στο πόσο ανοίγεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής στα παιδιά σου, η οποία αποτελεί την ‘κόκκινη γραμμή’».

«Ανοίγω παράρτημα του κέντρου προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ