Το velvet royal blue της Queen Μάξιμα & το μεσάτο πράσινο παλτό της πρώτης κυρίας της Ν. Κορέας - Το επίσημο δείπνο και το στέμμα της βασίλισσας (φωτό & βίντεο)

Η βασίλισσα Μάξιμα με απίθανες βελούδινες γόβες και clutch, κουκλίστικη χωρίς υπερβολικό μακιγιάζ η πρώτη κυρία της Ν. Κορέας

Η περιοδεία στην Ευρώπη για το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Κορέας συνεχίζεται. Έτσι μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρόεδρος Γιουν Σουκ-γέολ και η σύζυγός του Κιμ Κέον Χι έφτασαν στο Άμστερνταμ όπου έγιναν δεκτοί με τις ανάλογες τιμές από τη βασιλική οικογένεια, τη βασίλισσα Μάξιμα και τον βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ.

 

State visit στην Ολλανδία: Το απίθανο velvet royal blue της Μάξιμα και τα μονόχρωμα της πρώτης κυρίας της Ν. Κορέας

Η πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας, η οποία ξέρει από μόδα και παρακολουθεί τις τάσεις της, εμφανίστηκε αρχικά με total black σύνολο με παλτό με ιδιαίτερο γιακά.

 

 

Kim Keon Hee

Από μέσα φόρεσε μίντι φόρεμα, καλσόν και γόβες με χοντρό τακούνι.

Kim Keon Hee

Το μακιγιάζ της ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, όπως άλλωστε συνηθίζει...

Kim Keon Hee

Λίγες ώρες αργότερα, η 51χρονη Κιμ Κέον Χι έκανε μια διαφορετική εμφάνιση όταν συναντήθηκε με τη βασίλισσα Μάξιμα και τον βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ.

Kim Keon Hee

 

 

Η μοδάτη Κιμ Κέον Χι η οποία είναι 51 ετών αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να "σβήσει" την ηλικία της φόρεσε ένα μεσάτο πράσινο παλτό.

Kim Keon Hee

Το συνδύασε με μπλε φόρεμα και οπάκ καλσόν, ενώ όπως είδαμε το φόρεμά της είχε μακρύ φιόγκο που έβγαινε έξω από το παλτό της.

Kim Keon Hee

Στον λαιμό της φόρεσε κασκόλ στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα.

Kim Keon Hee

Navy blue παλτό με κασκόλ και καπέλο φόρεσε η βασίλισσα Μάξιμα. Αλλά οι βελούδινες μπλε ρουά γόβες της και το καπιτονέ βελούδινο clutch της ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις...

Kim Keon Hee

 

 

Το ίδιο βράδυ, το βασιλικό ζεύγος παρέδεσε βασιλικό δείπνο για τους καλεσμένους του.

Kim Keon Hee

Η Μάξιμα φόρεσε το ίδιο φόρεμα από κερασί βελούδο και δαντέλα Guipure που την έχουμε δει πολλές φορές να φοράει, το ίδιο είχε φορέσει στην Αθήνα, στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

 

Kim Keon Hee

Η καλεσμένη της φόρεσε μαύρο ταφταδένιο φόρεμα με ογκώδη μανίκια.

Kim Keon Hee

 

 

Ακόμα φόρεσε σατέν γάντια τα οποία δεν αφαίρεσε στο δείπνο.

Kim Keon Hee

Kim Keon Hee

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ