Ιδού το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Δείτε την φαντασμαγορική τελετή μέσα από 15 κλικς

Όλα πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει

Το επίσημο άλμπουμ του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο καταξιωμένος ιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης έδωσαν το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων,” στο Μαρκόπουλο Αττικής παρουσία των οικογενειών τους, εκλεκτών φίλων και πολλών επώνυμων καλεσμένων, για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμη: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νεκτάριο Λεμονίδη - Δείτε φωτό & βίντεο από τη θεαματική τελετή

Η νύφη απαστράπτουσα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο Zeraw, frontman του συγκροτήματος “Vegas”, ο οποίος την παρέδωσε στον εκλεκτό της καρδιάς της, τον ιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το ρομαντικό νυφικό που επέλεξε, σε κλασική γραμμή και με παραμυθένιο ύφος, ενώ επέλεξε και ακόμη δύο νυφικά φορέματα από τις εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου “Fedra Collection”, σε επιμέλεια της Μαρίας Θεοδωρίδου.

Την οργάνωση του γάμου είχε αναλάβει η wedding planner Έφη Παπουτσή. Στη γαμήλια τελετή και δεξίωση κυριάρχησαν χρυσές, μαύρες και λευκές λεπτομέρεις, οι ορτανσίες και το βαμβάκι, εντυπωσιακοί κρεμαστοί πολυέλαιοι, με την οκταώροφη γαμήλια τούρτα με τις χρυσές κορώνες στην κορυφή να ξεχωρίζει στο κέντρο του χώρου της δεξίωσης.

Διαβάστε ακόμη: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παντρεύεται! Δείτε στιγμιότυπα από την πρόβα νυφικού - Ποια γνωστή σχεδιάστρια επέλεξε;

Στα highlights της βραδιάς ανήκει αναμφισβήτητα το στιγμιότυπο με τους αγαπημένους φίλους του ζευγαριού από το “Survivor” να τραγουδούν μαζί με τον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, ο οποίος αφιέρωσε στο νιόπαντρο ζευγάρι αγαπημένες επιτυχίες του, διασκέδαζοντας όλους, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ