To supermodel, Claudia Schiffer έγινε Barbie! Με εκπληκτικό φόρεμα Versace που άφησε εποχή - Τα σχόλια όμως δίχασαν ... (φωτό)

"Δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη"

Κούκλα της Barbie έγινε το γνωστό μοντέλο!

Η Κλόντια Σίφερ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πόζαρε κρατώντας το δικό της αντίγραφο της διάσημης αυτής κούκλας.

Φοράει μπλε maxi φόρεμα με τιράντες με την υπογραφή του οίκου Versace όπως στην εκπληκτική πασαρέλα της το 1994 για τη σεζόον Φθινόπωρο/Χειμώνας.

Δείτε την Κλόντια να περπατάει στο 22:15

"Με χαρά σας ανακοινώνουμε μία από τις πρώτες κούκλες Barbie/supermodel της δεκαετίας του '90! Πέρασα καταπληκτικά δουλεύοντας με τη Mattel για να δημιουργήσω τη Barbie μου, με την αγαπημένη μου εμφάνιση @versace για πασαρέλα όλων των εποχών. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. Η περιορισμένη έκδοση της Barbie μου είναι τώρα διαθέσιμη", σημείωσε η 53χρονη στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: Claudia Schiffer: "Είμαι στον παράδεισο της Ελλάδας για τα γενέθλια μου" - Μαντέψτε που βρίσκεται το διάσημο μανεκέν - κορμί σπαθί για τα 53 της (φωτό)



instagram @claudiaschiffer

Οι 2,1 εκατομμύρια ακόλουθοι της, ωστόσο, διχάστηκαν!

Υπήρξαν εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και τους άρεσε πολύ το αποτέλεσμα αλλά μερικά σχόλια δεν είναι θετικά.

Πολλοί σημείωσαν ότι αυτή η κούκλα δε θυμίζει σε τίποτα το supermodel και πως μοιάζει παραμορφωμένη.

Η Barbie-Κλόντια βγήκε ήδη sold out οπότε μάλλον αυτά τα σχόλια δεν επηρέασαν κάπου.

Διαβάστε ακόμη: H Claudia Schiffer επέστρεψε στην πασαρέλα αλλά ...: Μήπως περπατάει άκομψα πια, ρωτούν οι κακές γλώσσες - Τι λέτε; Δείτε βίντεο

Εσείς τι λέτε; Της μοιάζει;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ