Λάρισα: Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Κανέλλος - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στον ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος Σπύρος Κανέλλος, ένας από τους πιο αγαπητούς και γνωστούς ανθρώπους στον χώρο βυθίζοντας στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο της Λάρισας και όχι μόνο, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, (Νέο Κοιμητήριο Λάρισας). Ο εκλιπών που έχασε τη ζωή του ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ήταν παντρεμένος και είχε δυο παιδιά.

Σπύρος Κανέλλος εργάστηκε από τις αρχές της μεταπολίτευσης, αρχικά στην πολιτική εφημερίδα «Φιλελεύθερος» που κυκλοφορούσε τότε στη Λάρισα και στη συνέχεια στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα» και «Νέος Αθλητικός Κόσμος».

Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του ραδιοφωνικού σταθμού «Heat Fm» και αργότερα του τηλεοπτικού σταθμού TRT, στον οποίο διετέλεσε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος για δύο δεκαετίες περίπου.

Μάλιστα συνεργάστηκε με τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Μπετχαβέ που επίσης έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια. Παρέα ξεκίνησαν να λειτουργούν διαφημιστικό γραφείο μια συνεργασία που διήρκησε 20 χρόνια όπως ο ίδιος ο Κ. Μπετχαβές είχε τονίσει σε συνέντευξή του. Μια διαφημιστική εταιρεία με πρωτοποριακές για την εποχή διαφημίσεις και μακέτες σε εφημερίδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ