Χιου Τζάκμαν σε mood ερωτευμένου: στη Νέα Υόρκη ποζάρει καταχαρούμενος - άραγε ποιος τραβάει τις φώτo;

Ένας περίπατος στο Σέντραλ Παρκ πυροδότησε τις φήμες

Ο αγαπημένος ηθοποιός όλων μας, πρωταγωνιστής μερικών από των πιο όμορφων στιγμών του παγκόσμιου κινηματογράφου, βγήκε για μία βόλτα στο Σέντραλ Παρκ στη Νέα Υόρκη. Οι φωτογραφίες που ανήρτησε από τη βόλτα αυτή δεν άργησαν να προκαλέσουν ερώτηματα στους θαυμαστές του. Ποιο είναι άτομο που βγάζει τις φωτογραφίες;

Instagram: thehughjackman

Το στυλ του όπως πάντα εμπνέει φρεσκάδα, λιτό και όμορφο, με ένα μαύρο στυλάτο μπουφάν και από μέσα φούτερ, ενώ από κάτω φορούσε ένα τζιν παντελόνι. Τα γυαλιά ηλίου και τα γένια που άφησε πρόσφατα συμπληρώνουν την εικόνα που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Καλημέρα από το μαγικό, ηλιόλουστο, δροσερό Σέντραλ Παρκ! Καλημέρα».

Instagram: thehughjackman

Και όσο οι φήμες για ένα νέο ερωτισμό οργιάζουν, ο ίδιος ο Χιου Τζάκμαν, ίσως και απλά να αναρρώνει από τον αναπάντεχο χωρισμό του τον Σεπτέμβριο, μετά από 27 χρόνια γάμου.

«Είμαστε ευλογημένοι να μοιραζόμαστε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί, με έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την προσωπική μας ανάπτυξη», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού.

 

 

Για το αν τελικά βρίσκεται σε κάποια νέα ερωτική ιστορία, θα πρέπει να περιμένουμε για λίγο ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Χιου Τζάκμαν στα 55α γενέθλιά του: Φρεσκοχωρισμένος & χαρούμενος - Γυμνάζεται, διασκεδάζει, βάζει μπρος για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ