Η Μαρία Πρωτόπαππα στο «Watch Next» της COSMOTE TV

 Η Μαρία Πρωτόπαππα στο «Watch Next» της COSMOTE TV

Την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Πρωτόπαππα υποδέχθηκε την Παρασκευή 10/11 στις 20.00 (COSMOTE CINEMA 1HD & και live στο Youtube κανάλι της COSMOTE TV) η κινηματογραφική εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Λίγο πριν από την κινηματογραφική της πρεμιέρα, η ηθοποιός μιλά για τη «Φόνισσα», τη νέα ταινία της Tanweer σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, στην οποία πρωταγωνιστεί ως «Δελχαρώ». Η Μαρία Πρωτόπαππα αναφέρεται, εκτός των άλλων, στις σκηνοθετικές δουλειές της στο θέατρο και στα επόμενα σχέδια της.

Επιπλέον, οι τηλεθεατές της εκπομπής, θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις των Ζιλιέτ Μπινός και Μπενουά Μαζιμέλ, στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην ταινία «Στη Φωτιά», την επίσημη πρόταση της Γαλλίας για τα βραβεία Όσκαρ, η οποία θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την COSMOTE TV μέσα στο 2024.

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο του «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ