Τσιμτσιλή για Πιερίδη - Κατριβέση: "Πριν από 20 μέρες τους πέτυχα α λα μπρατσέτα στη Βουκουρεστίου" - Επανασύνδεση για το ζευγάρι

Δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της "Happy Day". Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι είδε τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση μαζί.

Το ζευγάρι, το οποίο πέρασε μια δύσκολη περίοδο, δίνει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση του.

Η Σταμτίνα Τσιμτσιλή επισήμανε ότι τους είδε πριν από αρκετές ημέρες τυχαία και πως οι δύο τους ήταν «μαζί και αγαπημένοι».

Συγκεκριμένα, είπε: «Πριν από 20 μέρες ήμουν στο Κολωνάκι. Ήμουν στη Βουκουρεστίου και πήγαινα σε μία δουλειά. Και πετυχαίνω την Μαριάντα και τον Δημήτρη αλαμπρατσέτα. Τους κοιτάω, με κοιτάνε, χαιρετιόμαστε αγκαλιές, φιλιά. Ήταν μαζί. Μαζί και αγαπημένοι».

«Το βράδυ τής στέλνω ένα μήνυμα “Μαριάντα μου, όλα καλά; Να πω αυτό που είδα στην εκπομπή;”. Και μου λέει “όχι ακόμα, αλλά σε ευχαριστώ που ρωτάς, το εκτιμώ”. Πριν έναν μήνα αυτό. Για να έχουν κυκλοφορήσει πια επίσημα οι πληροφορίες, αυτή η συνάντηση δεν ήταν τυχαία και είναι μαζί τα παιδιά», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: «Ο σύζυγός μου μπορεί να βγαίνει σε όσες εκπομπές θέλει... αρκεί να το ξέρω» (βίντεο)

Ο γάμος της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας Μαριάντα Πιερίδη και του σεφ Δημήτρη Κατριβέση είχε περάσει μια μεγάλη κρίση πριν κάποιους μήνες.

Ωστόσο, τώρα όλα φαίνονται να είναι καλά μεταξύ τους.

Η κάμερα του Πρωινού, μάλιστα, κατέγραψε το ζευγάρι να περπατάει χέρι-χέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, βρέθηκαν σε πολύ γνωστό μαγαζί στο κέντρο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ