Πιο γόης από ποτέ ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος! Στην πρεμιέρα της αγαπημένης του, Μαρίας Κίτσου - Εκεί και οι "Μέλισσες" (φωτό)

Στήριξαν την αγαπημένη ηθοποιό!

Στο θέατρο Πόρτα και στην πρεμιέρα "Γέρμα" είδαμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο μαζί με την Μαρία Κίτσου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με τον Ιωσηφ Ιωσηφίδη πρωταγωνιστούν στην παράσταση, ενώ τη σκηνοθεσία της υπογράφει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Λίγα λόγια για την παράσταση ...

Στη σύγχρονη διασκευή, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά  το 2017 στο Λονδίνο συναντάμε τους ήρωες στο σήμερα, επαγγελματικά επιτυχημένους και πολλά υποσχόμενους. Η γυναίκα είναι δημοσιογράφος και μπλόγκερ με μεγάλο αριθμό ακολούθων, ο άντρας της πετυχημένος επιχειρηματίας.

Η σχέση του ζευγαριού περνάει από διάφορα κύματα και καταλήγει να φθείρεται σταδιακά. Παράλληλα παρακολουθούμε την εμμονή της πρωταγωνίστριας (Μαρία Κίτσου) να αποκτήσει παιδί, τις εξωσωματικές να αποτυγχάνουν διαρκώς και τον σύζυγο (Ιωσήφ Ιωσηφίδη) να αδυνατεί να παρακολουθήσει τον αδιέξοδο αυτόν αγώνα.

 

 

Μια παράσταση που δημιουργεί στον θεατή πληθώρα συναισθημάτων τόσο με τις αλήθειες που κατατίθενται από το ιδιαίτερο κείμενο, αλλά και τις ξεχωριστές ερμηνείες των συντελεστών.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp "πήρε φωτιά" με τα φλας να μην σταματάνε λεπτό.

Φυσικά, η πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου πόζαρε αγκαλιά με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Για την περίσταση επέλεξε ένα πράσινο velvet φόρεμα ενώ ο 38χρονος είχε επίσημο look με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

Εκεί, βρέθηκαν ακόμη και ηθοποιοί/συνάδελφοι από την επιτυχημένη σειρά "Μέλισσες", όπως η Έλλη Τρίγγου παρέα με την μητέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κίτσου: «Έκανα ειδικές ενέσεις για την ψωρίαση - Είναι θέμα ψυχοσωματικό από το άγχος και την στεναχώρια» (βίντεο)

Εσείς πήγατε στην πρεμιέρα;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ