Συγκλονίζει ο Τάκης Σαγιώρ: «Έφυγα γιατί δεν άντεχα το ξύλο, από ανάποδη σφαλιάρα του μου λείπει ένα δόντι»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν καλεσμένος ο Τάκης Σαγιώρ, το απόγευμα της Τρίτης (31/10).

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης (31/10) ο Τάκης Σαγιώρ. Ο διακεκριμένος ηθοποιός και χορευτής μίλησε ολικά και συνολικά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τα πρώτα βήματα του όταν έφτασε από την Κέρκυρα στην Αθήνα.

«Εγώ μπήκα σε αυτή τη δουλειά για να γίνω πρώτος. Το πραγματικό μου επίθετο είναι Σαλλιόν, γαλλικής καταγωγής από τον προπροπάππο μου, και με τα δύο -λ- στα γαλλικά γίνεται Σαγιόν. Ένας καθηγητής μου στη δραματική σχολή μου λέει: δεν είναι εύηχο με το -ν- στο τέλος, θα το κάνουμε με ένα ρ», ανέφερε στην αρχή ο Τάκης Σαγιώρ.

Στην συνέχεια εξομολογείται πως «Τότε τα πράγματα ήταν δύσκολα, έπρεπε το παιδί να ακολουθήσει το επάγγελμα ή το όνειρο του μπαμπά. Από ανάποδη σφαλιάρα του πατέρα μου μού λείπει ένα δόντι».

«Μου έλεγε ο πατέρας μου: τότε θα σε κάνω κι εσένα ψαρέμπορα. Εγώ τη θάλασσα τη μισούσα, με το κούνημα μου ερχόταν εμετός. Γι’ αυτό με έδεσε στο κατάρτι και με πήγε από Κέρκυρα Παξούς με τρικυμία. Εγώ εμετό, να λιποθυμάω, αυτός εκεί… και ξύλο. Είχα πολύ κακό μπαμπά, που δεν έπρεπε να κάνει παιδιά.

 

 

Οικογενειάρχης, δεν μας έλειπε τίποτα. Όλα τα παιδιά μέσα το καλάθι τους στο σχολείο είχαν ένα σάντουιτς, εγώ είχα αβγοτάραχο. Αλλά έπρεπε να κάνω ό,τι ήθελε», εξομολογείται ο κορυφαίος χορευτής στον καναπέ της εκπομπής.

 

«Είχα μία κόντρα μαζί μου, μού λεγε: μη φοράς κοντά παντελονάκια, γιατί κοιτάζουν τα πόδια σου. Μικρό παιδάκι εγώ. Έπρεπε με το ζόρι να παίζω ποδόσφαιρο. Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να δω ποδόσφαιρο. Εγώ έφυγα, γιατί δεν άντεχα το ξύλο. Πήρα μια μέρα την απόφαση να το σκάσω από το σπίτι, ήμουν 14-15 χρονών», αναφέρει σε κάποιο σημείο της εκπομπής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ