Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά on air: «Δεν είναι όλα bodyshaming - Μας κάνει υποκριτές το να...» (βίντεο)

Τα είπε "έξω από τα δόντια"

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κρίστυς Κρανά, που είπε ότι «δεν είναι ωραίο μία εύσωμη γυναίκα να φοράει κολλητό ρούχο και να κρεμάει στο πλάι το σώμα», η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε σχετικά με τις αντιδράσεις που μπορεί να φέρει μια τέτοια άποψη.

Όπως είπε στο «Mega Καλημέρα», η ίδια πιστεύει ότι: «Δεν είναι όλα bodyshaming. Το ότι αυτή τη στιγμή ρωτάται ένας άνθρωπος και λέει τη γνώμη του και για τα ρούχα, και για τα υαλουρονικά και να θεωρεί ότι ενοχλείται από αυτό γιατί τις βλέπει όλες ίδιες, είναι η άποψή του».

Συνέχισε, λέγοντας: «Θεωρώ ότι κι εμείς θα πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Αν πραγματικά θέλουμε να πατάξουμε τις απόψεις που είναι απαράδεκτες να ακούγονται το 2023, θα πρέπει όταν ακούμε μία τέτοια δήλωση να την κόβουμε. Εκεί περνάμε στο στρατόπεδο της λογοκρισίας. Κανονικά ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του.

Το ότι βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει την άποψή του κι εμείς πέφτουμε να τον φάμε, σε περίπτωση που η άποψη αυτή δεν πρέπει να ακουστεί αλλά όταν τελειώνει το βίντεο κατά βάθος συμφωνούμε σε κάποια πράγματα από αυτά, μας κάνει υποκριτές. Το να επιτρέπουμε στον άλλο να λέει την άποψή του και μετά εμείς να διαφωνούμε ευγενικά, αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό».

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Το μακιγιάζ για την κακοποίηση που κόβει την ανάσα - «Μήπως έχεις υπάρξει κι εσύ θύμα;»

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε: «Το να απαιτούμε από όλους να μην λένε την άποψή τους, όταν αυτή διαφέρει από τη δική μας, κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε γιατί μπορεί να γίνει παθογένεια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ