H κυρία Conran φτιάχνει τους καλύτερους καναπέδες του κόσμου - Στα βίντεο που σαρώνουν μας ξεναγεί στο δικό της σούπερ σπίτι με φανταστικούς sofas φυσικά

Πώς σας φαίνονται οι καναπέδες της; 

Η Sophie Conran είναι η μοναχοκόρη του σχεδιαστή και εστιάτορα Sir Terence Conran και της συγγραφέως Caroline Conran.

Αδελφή του σχεδιαστή μόδας Jasper, των εστιάτορων Tom και Ned και του σχεδιαστή προϊόντων Sebastian. 

Η Sophie εγκατέλειψε νωρίς το σχολείο και εργάστηκε σε διαφορετικές θέσεις εργασίας, μεταξύ των οποίων μαθητεία στον Stephen Jones, τον μόδιστρο υψηλής ραπτικής, στην αυτοκρατορία μόδας του Jasper, στην λειτουργία ενός supper club που εξελίχθηκε σε εταιρεία catering, σε μια μικρή επιχείρηση που κατασκεύαζε σορτς μποξεράκια και μια άλλη που κατασκεύαζε γλειφιτζούρια.

 

Εμβάθυνε στον κόσμο της εσωτερικής διακόσμησης. 

Η Sophie μετακόμισε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για μερικά χρόνια, όπου εργάστηκε για τη μάρκα ρούχων και ειδών σπιτιού Country Road και ήταν συγγραφέας για την εφημερίδα The Age και το περιοδικό Belle, ενώ παράλληλα απέκτησε τον γιο της Felix.

 

Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Sophie απέκτησε την κόρη της Coco. Καθώς μεγάλωνε τα μικρά παιδιά της, συνεργάστηκε με τον πατέρα της σε αρκετούς από τους εσωτερικούς χώρους των εστιατορίων του και δούλεψε ξανά με τον Jasper για την σειρά του με την Debenhams.

Η Sophie λάνσαρε τις Sophie Conran Pies - μια γκουρμέ συλλογή από χειροποίητες πίτες κορυφαίας ποιότητας, οι οποίες κέρδισαν 4 μετάλλια στα Great Taste Awards. 

 

 

Συνεργάστηκε με την Arthouse το 2008 για να αναπτύξει μια σειρά ταπετσαριών για την B&Q και πολυτελή βιβλία σχεδίων, και το 2010 ξεκίνησε τη σχέση της με την Burgon & Ball - δημιουργώντας μια συνεχώς αυξανόμενη σειρά εργαλείων και αξεσουάρ κήπου.

 

 

Την ίδια χρονιά, η Sophie ένωσε τις δυνάμεις της με τους Βρετανούς μαχαιροποιούς της Βασίλισσας, Arthur Price, και έχει 2 εξαιρετικά επιτυχημένες σειρές μαχαιροπήρουνων μαζί τους.

Το Sophieconran. com ξεκίνησε το 2013 και αποτελεί το αποκορύφωμα όλων των παθών και της προηγούμενης δουλειάς της Sophie. Σε αυτό θα δείτε τους  καλύτερους καναπέδες του κόσμου. 

Η ψυχαγωγία είναι επίσης στο αίμα του Conran. "Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να μένουν", λέει στην Vogue .

"Tο πρώτο πράγμα που διακόσμησα ήταν τα υπνοδωμάτια των επισκεπτών". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ