Cherlato ! H Cher και το παγωτό της - η 77χρονη σταρ με τζιν & ροζ κοντό tuxedo έκανε glamorous εμφάνιση χωρίς το 37χρονο αγόρι της …

Η Cher έδειχνε λαμπερή στο Cherlato gelato truck pop-up στο Λος Άντζελες την Τρίτη.

Η 77χρονη φόρεσε ένα καυτό ροζ, σατινέ σακάκι συνδυασμένο με μαύρο, ψηλόμεσο τζιν για την εκδήλωση Christmas Came Early στο Bungalows στη Σάντα Μόνικα.

Κάτω από το γυαλιστερό μπλέιζερ, η θεά της ποπ - η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι η διαφορά ηλικίας των 40 ετών με τον φίλο της, Alexander Edwards, είναι αισθητή στη σχέση τους - φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο μπραλέτ.

Δείτε επίσης:  Παρίσι: Εδώ η Cher, 77, & το αγόρι της ο Alexander Edwards, 37, αναθέρμαναν το ρομάντζο τους - Πρώτη σειρά στην Εβδομάδα Μόδας, χεράκι χεράκι (φωτό - βίντεο)

Image

Τwitter/Cher Universe

Επίσης, φορούσε γάντια , τα οποία ήταν διακοσμημένα διαμαντάκια. 

 

Για να ολοκληρώσει το look της επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες, σουέτ μπότες που φόρεσε κάτω από το φαρδύ παντελόνι της.

Την Cher, δεν συνόδευσε σε αυτήν της την εμφάνιση, ο 37χρονος σύντροφός της. 

 

 

Ποιος είναι ο σύντροφος της Cher, Alexander Edwards

Ο Edwards εργάζεται ως μουσικό στέλεχος στην Universal Music Group, μία από τις τρεις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες του κλάδου μαζί με τη Sony Music και τη Warner Music Group. Μερικοί από τους καλλιτέχνες στο ρόστερ της είναι οι Post Malone, Billie Eilish και Ariana Grande.

  • instagram @cher_nation

 

 

Ο Alexander και η Cher έβγαιναν για περίπου έξι μήνες, μέχρι που τον Μάιο είχε γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Εσείς τι πιστεύετε για αυτό το ζευγάρι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ