Αδημοσίευτη φώτο της καταθλιμμένης Χριστίνας Ωνάση με την goldigger & διασημότερη χήρα Τζάκι Κένεντι - ''δεν θέλω να την παντρευτείς'', είπε στον μπαμπά της

Η μεγάλη αντιπάθειά τους....

Η Χριστίνα Ωνάση φαίνεται πως δεν τα πήγαινε καλά με την Τζάκι Κένεντι. Ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης, της είχε μιλήσε για την σχέση τους. Η Χριστία ήλπιζε ότι το ενδιαφέρον του Ωνάση για την πιο διάσημη χήρα του κόσμου θα έσβηνε γρήγορα. 

Στις 20 Οκτωβρίου του 1968, ο Έλληνας μεγιστάνας παντρεύτηκε την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Ζακλίν Μπουβιέ Κένεντι. Εκείνη 39 ετών εκείνος 62.

Αλέξανδρος και η Χριστίνα, δεν φαίνονταν και τόσο χαρούμενα με την απόφαση του πατέρα τους. 

Δείτε επίσης: Αδημοσίευτη φωτό της Χριστίνας Ωνάση με τη μοιραία φίλη της, Marina Dodero - Χαρακτηριστικό τα θλιμμένα μάτια της πάμπλουτης Ελληνίδας (φωτό)

H δημοσιογράφος Έλενα Μακρή, μας παρουσιάζει μια φωτογραφία με την Χριστίνα Ωνάση και τη μητριά της, όπου βλέπουμε την κόρη του Αριστοτέλη να είναι εμφανώς καταθλιπτική. 

 

 

Στην λεζάντα γράφει: 

''Χριστίνα & Τζάκι: Η Χριστίνα Ωνάση ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν ότι η Τζάκι Κένεντι είχε δεσμό με τον πατέρα της. Της το είχε πει ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης, βέβαιος ότι μπορούσε να βασιστεί στη σιωπή της. Η Χριστίνα όντως σιώπησε, καθώς παράλληλα ήλπιζε ότι το ενδιαφέρον του Ωνάση για την πιο διάσημη χήρα του κόσμου θα έσβηνε γρήγορα.

Αντίθετα, σύντομα κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά. Όταν συνόδευσε τον πατέρα της και την Τζάκι σε μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική, η νέα σύντροφος του πατέρα της της φάνηκε βαρετή, κενή και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τον πολυτελή βίο που διήγε ο πατέρας της.

Η Χριστίνα άρχισε να χαρακτηρίζει την Τζάκι στους στενούς της φίλους ως «η ατυχής εμμονή του πατέρα μου». Στα μέλη της οικογένειάς της την αποκαλούσε απλά «κυρία». Όταν έμαθε πως ο πατέρας της και η Τζάκι αποφάσισαν να παντρευτούν στο Σκορπιό, έκανε μεγάλη σκηνή. Ο πατέρας της όμως αδιαφόρησε, τόσο για τη δική της στάση όσο και του αδελφού της Αλέξανδρου, που πίστευαν πως η Τζάκι ήταν μια “χρυσοθήρας”. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ