Παντρεύεται σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης τον αγαπημένο του Τάιλερ στις ΗΠΑ -Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Το ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης...

Στη Νέα Υόρκη θα παντρευτούν την σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Η ανακοίνωση έγινε με τον πλέον θεσμικό τρόπο στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

 

Με αυτό τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από το καθοδηγητικό όργανο του κόμματος, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του και στην οποία συμμετείχε μέσω zoom από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η απουσία του Στέφανου Κασσελάκη για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Νέα Υόρκη την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών σχολιάστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος μόλις εχθές δήλωσε ότι αγνοεί τον λόγο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις ΗΠΑ.

Ο γάμος θα λάβει χώρα στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, με το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ να κάνει το βήμα παραπάνω μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

 

 

«Θέλουμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας»

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να μείνει στο γάμο, αλλά θέλει να επεκτείνει τον αριθμό των μελών της οικογένειας, υιοθετώντας παιδιά.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας» είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

 

Μάλιστα υπογράμμισε ότι δεν έχει δεχθεί bullying για τη σχέση του με τον Τάιλερ. «Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά».

''Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι. Δεν έχω γκέι ατζέντα'', είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ