Αυτά είναι τα 20 under 40 ''κεφάλια'' του marketing στην Ελλάδα - Ξεχωρίζουν, απογειώνουν μάρκες, ανεβάζουν τις πωλήσεις των εταιρειών - γνωρίστε τους

Μια λίστα στελεχών που διαπρέπουν στο Performance Marketing!

Το eirinika αναδημοσιεύει το άρθρο του marketingweek.gr , γιατί στηρίζει τα νέα ''μυαλά'' της Ελλάδας που προοδεύουν σε όλους τους τομείς. 

Aυτή τη φορά ή έμφαση δίνεται στους 20 under 40 marketeers: 

Καθώς το Performance Marketing εξελίσσεται διαρκώς και παίζει πλέον κομβικό ρόλο στη μεγιστοποίηση της απόδοσης κάθε επιχείρησης, το Marketing Week με τη λίστα 20 under 40 Performance Marketing, έρχεται να αναδείξει νέα στελέχη, τα οποία με τις καινοτόμες πρακτικές που ακολουθούν, οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα.  

Η λίστα περιλαμβάνει ταλαντούχα στελέχη ηλικίας κάτω των 40 που εργάζονται στον χώρο του Performance Marketing και τα οποία, είτε ατομικά είτε ως μέλη ομάδας, έχουν δώσει με το έργο τους σημαντική ώθηση σε μια εταιρεία, ένα brand, ένα project ή μία καμπάνια.

Δείτε εδώ όλη την λίστα των 20 στελεχών

Παρακάτω θα γνωρίσουμε 20 ταλαντούχα στελέχη κάτω των 40 ετών, που έχουν αφήσει ο καθένας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στον διαρκώς εξελισσόμενο τομέα του Performance Marketing. 

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι απαρτίζουν την πρώτη 20 under 40 Performance Marketing λίστα στην Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ