Σοκ στη Ρόδο! 50χρονος εξέδιδε 35χρονη για 25 ευρώ - Την απειλούσε & την χτυπούσε για 6 χρόνια

Είχε μείνει κι έγκυος

Σοκάρουν τα στοιχεία από της κατάθεσης 35χρονης στη Ρόδο, σύμφωνα με την οποία 50χρονος Βούλγαρος την εξέδιδε για 25 ευρώ παρά τη θέληση της.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για «αρπαγή, εμπορία ανθρώπων και παράνομη βία», παράβαση του «Κώδικα Μετανάστευσης», κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού της κοπέλας με καταγωγή επίσης από τη Βουλγαρία.

Ωστόσο, αυτά τα ραντεβού κανονίζονταν μόνο με άτομα που γνώριζε και όχι με άγνωστα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του από τις διωκτικές αρχές.

Η κοπέλα, που φέρεται να βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια του 50χρονου για 6 ολόκληρα χρόνια, κατέθεσε ενώπιον των αστυνομικών παρουσία ψυχολόγου, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τόσο τη γνωριμία τους όσο και το πώς έφτασε στο σημείο να την εκδίδει υπό το καθεστώς απειλών και ξύλου.

«Γνωρίστηκα μαζί του μέσω ίντερνετ πριν έξι χρόνια και υποσχόμενος απατηλά μια καλύτερη ζωή και εύρεση εργασίας, με έπεισε να έρθω στην Ελλάδα πληρώνοντάς μου τα εισιτήρια. Από τη στιγμή που ήρθα με κλείδωσε στο σπίτι, αφαιρώντας μου παράλληλα το ταξιδιωτικό μου έγγραφο (ταυτότητα βουλγαρικών αρχών)».

Παράλληλα, φέρεται να περιέγραψε τα ερωτικά ραντεβού με τους άγνωστους, κάθε πότε ήταν αυτά, καθώς και την… ταρίφα για κάθε «συνάντηση».

«Με ανάγκαζε να έρχομαι σε ερωτική επαφή με άγνωστους άνδρες έναντι 25 ευρώ τη φορά, τα οποία και καρπωνόταν αποκλειστικά αυτός. Αυτό γινόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα και περίπου 10 φορές τη βδομάδα σε δωμάτιο στο πάνω όροφο της οικίας κατά το πλείστον καθώς και σε διάφορες περιοχές, κυρίως εκτός της πόλης της Ρόδου που με μετέφερε εκεί ο ίδιος».

Σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστήριξε η 35χρονη, δεν ήταν λίγες οι φορές που τη χτυπούσε.

Το θύμα είχε μείνει έγκυος και την ανάγκασε με την απειλή βίας να διακόψει τη κύηση

«Πολλές φορές γινόταν βίαιος μαζί μου χτυπώντας με σε διάφορα μέρη του σώματος, ενώ ταυτόχρονα με απειλούσε για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα προκειμένου να μην προσφύγω στις αρχές, προκαλώντας μου διαρκή φόβο και ανησυχία. Είχε διακόψει την επικοινωνία με τους γονείς μου και μίλαγα μαζί τους μόνο μέσω του δικού του τηλεφώνου, με αυτόν πάντα παρών. Δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι χωρίς τη συνοδεία του, ενώ, όταν αυτός έφευγε, με κλείδωνε εντός της οικίας».

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, το θύμα κάποια στιγμή έμεινε έγκυος λόγω των ερωτικών συνευρέσεων, με αποτέλεσμα να την αναγκάσει με την απειλή βίας να διακόψει την κύηση, χορηγώντας της φαρμακευτική αγωγή στο νοσοκομείο, στο οποίο την οδήγησε ο ίδιος.

Οι αστυνομικοί κατά τη σωματική έρευνα που έκαναν στον κατηγορούμενο βρήκαν το δελτίο ταυτότητας της κοπέλας, ενώ εντοπίστηκε και το κινητό της τηλέφωνο, τα οποία και της παραδόθηκαν, ενώ η ίδια φιλοξενείται σε κατάλληλα δομή για την προστασία κακοποιημένων γυναικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ