Άγρια δολοφονία 6χρονου στις ΗΠΑ: 71χρονος τον μαχαίρωσε φωνάζοντας "εσείς οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε"

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 6χρονου αγοριού με καταγωγή από την Παλαιστίνη στο Ιλινόις.

Χωρίς λόγια βρίσκεται ο κόσμος στην Αμερική μετά την άγρια δολοφονία ένος 6χρονου παιδιού από έναν 71χρονο. Ο άνδρας τραυμάτισε σοβαρά και την 32χρονη μητέρα του.

Τα κίνητρα της δολοφονίας, όπως φαίνεται, ήταν ρατσιστικά. Ο Joseph M. Czuba φέρεται να φώναξε «εσείς οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε», όταν επιτέθηκε σε μια γυναίκα με μαχαίρι. Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν τόσο εκείνη, όσο και ο γιος της, με τον δεύτερο να καταλήγει από τα τραύματά του.

Το παιδί δέχθηκε 26 μαχαιριές.

Το γραφείου του σερίφη της κομητείας Γουίλ στο Ιλινόις, επισήμανε ότι: «Οι ερευνητές μπόρεσαν να εξακριβώσουν ότι τα δυο θύματα αυτής της βάρβαρης επίθεσης έγιναν στόχος του υπόπτου επειδή ήταν μουσουλμάνοι και εξαιτίας της εξελισσόμενης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, στην οποία εμπλέκονται η Χαμάς και οι Ισραηλινοί», αναφέρεται στην ανακοίνωση και διευκρινίζεται πως το έγκλημα διαπράχθηκε περίπου 64 χιλιόμετρα δυτικά από το Σικάγο.

 

 

Σύμφωνα με το γραφείο στο Σικάγο του Συμβουλίου Αμερικανοϊσλαμικών Σχέσεων (CAIR), το παιδί ήταν Παλαιστινιοαμερικανός.

Οι αρχές βρήκαν τη γυναίκα και το αγόρι αργά το πρωί του Σαββάτου (14/10) σε σπίτι στα 65 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Σικάγο.

 

 

Η γυναίκα είχε τηλεφωνήσει στην άμεση δράση και ανέφερε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέμενε της επιτέθηκε με μαχαίρι. Είπε και ότι είχε τρέξει προς το μπάνιο, όπως έδινε κυριολεκτικά μάχη για τη ζωή της.

«Οι διασώστες εντόπισαν τα δύο θύματα στο εσωτερικό της κατοικίας τους, μέσα σε υπνοδωμάτιο. Τα δύο θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στα στήθη, στους κορμούς και στα άνω άκρα τους», πάντα σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

 

 

Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή, αφαιρέθηκε από την κοιλιακή χώρα του παιδιού οδοντωτό μαχαίρι στρατιωτικού τύπου με λάμα 15 εκατοστών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ