Ο Χιου Τζάκμαν στα 55α γενέθλιά του: Φρεσκοχωρισμένος & χαρούμενος - Γυμνάζεται, διασκεδάζει, βάζει μπρος για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του

Ο Χιου Τζάκμαν στα 55 του ανακαλύπτει ξανά την εργένικη ζωή!

Τα 55 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν. Ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά ταινιών X-Men, βρίσκεται σε μια καινούρια φάση της ζωής του μετά και το διαζύγιο με την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Ντέμπορα-Λι Φέρνες.

Ο ηθοποιός φαίνεται να το έχει ρίξει στη γυμναστική. Σε βίντεο στο Instagram τον βλέπουμε να σηκώνει βάρη και να χαρίζει χαμόγελα στην κάμερα.

Ο Χιου Τζάκμαν δεν πτοήθηκε καθόλου από το διαζύγιο. Αντιθέτως, φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ, απολαμβάνοντας χρόνο με τον εαυτό του αλλά και με φίλους.

Διαβάστε επίσης: Χώρισε ο Χιου Τζάκμαν, ύστερα από 27 χρόνια γάμου με την κατα 13 έτη μεγαλύτερη του Ντέμπορα-Λι Φέρνες (φωτό - βίντεο)

Ο HughJackman παντρεύτηκε την Deborra-Lee Furness στις 11 Απριλίου 1996, στον ναό του Αγίου Ιωάννη στο Toorak της Victoria, ένα προάστιο της Μελβούρνης. Ο ίδιος σχεδίασε προσωπικά ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για τη Φέρνες, ενώ οι βέρες τους έφεραν την σανσκριτική επιγραφή "Om paramar mainamar", που μεταφράζεται ως "αφιερώνουμε την ένωσή μας σε μια μεγαλύτερη πηγή.

Μετά από δυο αποβολές, το ζευγάρι υιοθέτησε δυο παιδιά, τον Oscar και την Ava. Τον Σεπτέμβριο του 2023, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χώρισε.



Διαβάστε επίσης: Hugh Jackman: Είναι τελικά γκέι ή όχι; - H φήμη έπαιξε ρόλο στο ξαφνικό διαζύγιο με την επί 27 χρόνια σύζυγό του; (βίντεο)

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του ηθοποιού και η ελληνική καταγωγή του

Ο Χιου Τζάκμαν γεννήθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας από Άγγλους γονείς ενώ ο προπάππους του από την μεριά του πατέρα του ήταν Έλληνας. Οι γονείς του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο το 1967. Ο Τζάκμαν, το πέμπτο σε σειρά παιδί της οικογένειας, έμελλε να βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια, όταν στα οχτώ του η μητέρα του Γκρέις εγκατέλειψε αυτόν και τα αδέρφια του και επέστρεψε στο Λονδίνο.

Την ανατροφή των παιδιών λοιπόν ανέλαβε ο αυστηρός, Καθολικός πατέρας του Κρις Τζάκμαν, ένας λογιστής, απόφοιτος του πανεπιστημίου του Cambridge.

Η καριέρα του

Ο Χιου Τζάκμαν, όντας ταλαντούχος τραγουδιστής, ηθοποιός και χορευτής, έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από επιτυχημένα μιούζικαλ, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και μεγάλο αριθμό βραβείων.

Πριν γίνει διάσημος στο Χόλυγουντ, ο Τζάκμαν πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες στην πατρίδα του Αυστραλία το 1999: στη ρομαντική κωμωδία Paperback Hero και στο δράμα Erskineville Kings.

Κάπως έτσι τον ανακάλυψαν οι παραγωγοί της 20th Century Fox και του έδωσαν το βασικό ρόλο στην ταινία X-Men. Ο Χιου υποδύθηκε για πρώτη φορά το μεταλλαγμένο σούπερ-ήρωα Wolverine, τον πιο διάσημο και πιο αγαπημένο χαρακτήρα των γνωστών κόμικς, το 2000. Από τότε η ζωή και η καριέρα του άλλαξαν για πάντα. Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και από τη μια στιγμή στην άλλη ο Τζάκμαν έγινε διάσημος σ' όλο τον κόσμο. 

 

Άλλες παραγωγές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει είναι η κωμωδία "Ζητείται Πιστό Αρσενικό" (2001), η περιπέτεια "Κωδικός Swordfish" στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα (2002), το "Κέιτ και Λέοπολντ" με τη Μεγκ Ράιαν (ο Τζάκμαν προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο του Λέοπολντ το 2001), το "Scoop" (ταινία, 2006) του Γούντι Άλεν (2006) και το "The Prestige" (2006) έχοντας στο πλάι του τον Μάικλ Κέιν, τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Ντέιβιντ Μπόουι.

Επίσης πρωταγωνίστησε στην "Πηγή της Ζωής" του Ντάρεν Αρονόφσκι (2007) και στο θρίλερ "Deception" μαζί με το Γιούαν Μακ Γρέγκορ (26 Ιουνίου 2008).

Το 2012 έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο ρόλο του Γιάννη Αγιάννη στο μιούζικαλ Οι Άθλιοι (Les Miserables) κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Βίκτωρος Ουγκό. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ