35 χρόνια Μάριος Φραγκούλης! Ο κορυφαίος ηθοποιός το γιόρτασε με τους φίλους του - Πρωτοψάλτη, Περρή, Ζαχαράτο, Μαρινέλλα στο Ηρώδειο (φωτό - βίντεο)

Έλαμπαν όλοι τους!

Τα 35 χρόνια καριέρας σε διεθνή κι εγχώρια σκηνή γιόρτασε ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο λαμπρός τενόρος και ηθοποιός έδωσε μία καθηλωτική συναυλία στο Ηρώδειο και όλοι έμειναν έκπληκτοι.

Τον Μάριο Φραγκούλη πλαισίωσαν η Μαρινέλλα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γιώργος Περρής, η Dulce Pontes, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Marvin Rose.

Διαβάστε ακόμη: Μάριος Φραγκούλης: ''Ο Παβαρότι μου είπε πως σκέφτομαι ότι αυτός ο τενόρος θα μου πάρει την καριέρα - Δεν ήξερα ότι η Ρένα Βλαχοπούλου είναι θεία μου, έπαθα σοκ'' (βίντεο)

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του ndp δεν σταμάτησε λεπτό να "καταγράφει" όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ!

Οι αγαπημένοι μας celebrities μετά το πέρας της συναυλίας πόζαραν αγκαλιά και με πλατύ χαμόγελο!

Με το ανυπέρβλητο ταλέντο του, το τεράστιο μουσικό εύρος και το υψηλό καλλιτεχνικό του ανάστημα ο καταξιωμένος ερμηνευτής έχει συμπράξει στην πολύχρονη πορεία του, με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Carnegie Hall, στο Jazz at Lincoln Center, στο Boston Pops, στο Θέατρο Τέχνης, στην Επίδαυρο και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία. 

Δίνοντας πάντα "ψυχή" στα κομμάτια που ερμηνεύει, ο Μάριος Φραγκούλης δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις ικανότητες, τον επαγγελματισμό και το πάθος του. Το όνομα του είναι συνυφασμένο με το ήθος, την ευγένεια, την πειθαρχία, τη σκληρή δουλειά, τις αξιόλογες σπουδές και κυρίως την αστείρευτη αγάπη για την τέχνη, χαρακτηριστικά που τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους εμβληματικότερους πρεσβευτές του ελληνικού πολιτισμού.

Διαβάστε ακόμη: Δανιέλα - Αυτή είναι η καλλονή κόρη του Κώστα Χατζή σαν πρωταγωνίστρια του Bollywood - 20 ετών τραγουδάει μαζί με τον διάσημο μπαμπά της - Ντύνεται έθνικ & την είδαμε στο Ηρώδειο (φωτό - βίντεο)

Ο διεθνής μας τενόρος και ηθοποιός μετρά πλήθος θρυλικών συνεργασιών και διόλου ευκαταφρόνητες διακρίσεις και κατέκτησε επάξια την κορυφή, όπως και τις καρδιές των αμέτρητων θαυμαστών του ανά τον κόσμο. Βρέθηκε επί σκηνής με τους Sarah Brightman, Montserrat Caballe, Placido Domingo, Jose Carreras, Angela Gheorghiu, Barbara Cook, MarilynHorne, Justin Hayward, Lucio Dalla, Lara Fabian, Alessandro Safina, Vittorio Grigolo, Vanessa Williams και Klaus Meine, Γιώργο Νταλάρα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Μαρίνο, Έλλη Πασπαλά Γιώργο Περρή και Μαρινέλλα, ενώ έλαμψε ως πρωταγωνιστής στα West Side Story, Les Miserables, Phantom of the Opera, The King and I, Happy End, Όρνιθες, Grease, Βάκχες, Αχιληίς , Προμηθέας Δεσμώτης και Norma.

Την 30μελή Ορχήστρα διεύθυνε ο Στάθης Σούλης.

Μέρος των εσόδων διετέθηκε για τους σκοπούς του “Όλοι Μαζί Μπορούμε"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ