Χιου Τζάκμαν: Μετά τον χωρισμό θα γράψει τα απομνημονεύματα του - Αποκαλύψεις σοκ για το διαζύγιο με την επι 27 χρόνια σύζυγο του, Ντέμπορα Λι-Φέρνες

Τι θα πει άραγε;

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του μετά το διαζύγιό του με την επίσης ηθοποιό Ντέμπορρα Λι-Φέρνες (Deborra Lee-Furness) ύστερα από 27 χρόνια.

Σύμφωνα με το US Weekly, ο Αυστραλός σταρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια της συγγραφής του βιβλίου το οποίο θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από τη ζωή του και αποκαλύψεις «βόμβα».

Διαβάστε ακόμη: Hugh Jackman: Είναι τελικά γκέι ή όχι; - H φήμη έπαιξε ρόλο στο ξαφνικό διαζύγιο με την επί 27 χρόνια σύζυγό του; (βίντεο)

«Ο Χιου επιλέγει να γράψει αυτό το βιβλίο τώρα γιατί επιτέλους είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με το διαζύγιο» δήλωσε συνεργάτης του και πρόσθεσε. «Θα μιλήσει για τη ζωή του και θα ανοιχτεί όσο ποτέ άλλοτε».

Σημειώνεται ότι το πρώην ζευγάρι σόκαρε τους θαυμαστές του τον περασμένο μήνα όταν ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. 

 

 

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τον χωρισμό του δημόσια στο People, με μία κοινή δήλωση. «Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη», αναφέρεται.

 

 

«Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση», συνεχίζει.

Διαβάστε ακόμη: Χώρισε ο Χιου Τζάκμαν, ύστερα από 27 χρόνια γάμου με την κατα 13 έτη μεγαλύτερη του Ντέμπορα-Λι Φέρνες (φωτό - βίντεο)

Τέλος, καταλήγουν πως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει περαιτέρω δηλώσεις. «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς», γράφουν.

Η γνωριμία τους

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες γνωρίστηκαν το 1995, στο σετ γυρισμάτων της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς, «Corelli». Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.


instagram @rightquicknews

Παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, στις 11 Απριλίου του 1996, ενώ απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο πλέον, Όσκαρ και την 18χρονη Άβα. Πολύ γρήγορα, εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ