Sanna Marin: Η ''Infuencer'', πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας άλλαξε καριέρα - Για ποιον δουλεύει τώρα; (φωτό - βίντεο)

Η Sanna Marin πέρασε μια ταραχώδη χρονιά, χάνοντας τις εκλογές και παίρνοντας διαζύγιο! Όπως όλα δείχνουν, έχει αλλάξει ριζικά την ζωή της...

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Sanna Marin εθεάθη λαμπερή καθώς βρέθηκε στην επίδειξη μόδας της Victoria Beckham στο Παρίσι.

Η 37χρονη πρώην ηγέτης , εθεάθη να ποζάρει φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα στην Πόλη του Φωτός πριν παρακολουθήσει την επίδειξη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sanna Marin (@sannamarin)

Στο event συναντήθηκε με υψηλούς και λαμπερούς καλεσμένους όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ, η Πάμελα Άντερσον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Έυα Λονγκόρια.

Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα της τιμώμενης σχεδιάστριας, αξίας, σύμφωνα με την Daily Mail, 1.200 ευρώ και ένα κατακόκκινο κραγιόν, θυμίζοντας περισσότερο… influencer ή μοντέλο, παρά πολιτικό.

Δείτε επίσης: Σάνα Μαρίν - La vita è bella: Η πρώην πρωθυπουργός κάνει διακοπές με θηλυκά φορέματα και ροζ σε στυλ Μπάρμπι (φωτό)

Σάνα Μαρίν: Ποια είναι η μυστηριώδης κοπέλα που αγκάλιαζε ο σύζυγος της λίγο πριν το διαζύγιο; - "Υπήρχε οικεία ατμόσφαιρα μεταξύ τους"

Η δύσκολη χρονιά που πέρασε

Η έξοδος αυτή έρχεται, μετά από μια δύσκολη χρονιά για την Μαρίν, η οποία ήταν η νεότερη Πρωθυπουργός, αφού ανέλαβε το υψηλό αξίωμα σε ηλικία μόλις 34 ετών το 2019.
 

Παραιτήθηκε από την προεδρία του κεντροαριστερού κόμματος των Σοσιαλδημοκρατών νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού το κόμμα της έχασε οριακά τις εκλογές του Απριλίου.

Η Marin άφησε πίσω της την πολιτική της καριέρα για να ενταχθεί στο Ινστιτούτο για την Παγκόσμια Αλλαγή του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Sir Tony Blair, μια πολιτική δεξαμενή σκέψης με έδρα το Λονδίνο, ως "Στρατηγική Σύμβουλος".

Η αίτηση διαζυγίου

Τον Μάιο κατέθεσε επίσης αίτηση διαζυγίου, χωρίζοντας φιλικά με τον επί τρία χρόνια σύζυγό της, Markus Raikkonen.

Το ζευγάρι, που έχει μαζί μια κόρη πέντε ετών, ανέφερε τότε σε ξεχωριστές ιστορίες στο Instagram: "Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια μαζί και την αγαπημένη μας κόρη. Θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι". 

Οι πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές 

Η πρώην πρωθυπουργός, έκανε φέτος  "κανονικές καλοκαιρινές διακοπές για πρώτη φορά μετά από καιρό", όπως είπε σε ανάρτησή της στο Instagram.

"Αυτό το καλοκαίρι έκανα κανονικές καλοκαιρινές διακοπές για πρώτη φορά μετά από καιρό", έγραψε.

"Περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, την ενασχόληση με την Έμμα [την πεντάχρονη κόρη της], τον αθλητισμό, τους φίλους, το καλό φαγητό και τα αξέχαστα ταξίδια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ