Γιώργος Νινιός ο ηθοποιός που δίνει ρεσιτάλ στην "Παραλία" και η ζωή του: Από ζεν πρεμιέ στις οσκαρικές ερμηνείες

Αποθέωση στο Twitter για τον ηθοποιό!

Ο ηθοποιός Γιώργος Νινιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ "Η παραλία", γνωρίζει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο στα social media, χάρη στην εξαιρετική του ερμηνεία. Στη σειρά παίζει τον ρόλο του Δημητρού.

Ο Γιώργος Νινιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959, αλλά έχει καταγωγή από τον Άμμο Μεσσηνίας.

Σπούδασε για έναν χρόνο στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, την οποία εγκατέλειψε μετά την εισαγωγή του στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, λόγω έλλειψης χρόνου.

Οι διακρίσεις του ηθοποιού

Ο Γιώργος Νινιός μετράει πάμπολες διακρίσεις στο ενεργητικό του. Μεταξύ αυτών και το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1989 και 1991 για τις ταινίες "Δεξιότερα της δεξιάς" και "Δραπέτης", "Ισημερία" αντίστοιχα. Το 1990 έλαβε επίσης βραβείο Α΄Ανδρικού ρόλου στα Κρατικά Βραβεία για τη συμμετοχή του στην ταινία "Το Πέρασμα" της Βασιλικής Ηλιοπούλου.

Το 1992 πήρε στα Βραβεία Ελληνικής Τηλεόρασης το βραβείο του Α΄ Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά".

 

 

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση και τα τραγούδια του

Στην τηλεόραση έκανε ντεμπούτο όχι ως ηθοποιός αλλά ως ως χορευτής στην παραγωγή της ΕΡΤ "Play back."

Επιπλέον, έχει εργαστεί και ως σκηνοθέτης. Παρουσίασε το έργο του Νίκου Ποριώτη "Δε θα μείνω πολύ" στο Θέατρο του Ήλιου.

Το 1998 συμμετείχε σε συναυλίες με τον Διονύση Τσακνή μετά τη συνεργασία τους στην ταινία "Έξι με Έξι".

 

 

Ο γάμος που δεν ήρθε ποτέ και η σχέση με τη Ναταλία Γερμανού

Ο Γιώργος Νινιός κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μόνη σχέση του που έγινε γνωστή ήταν αυτή με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού το 2012, με την οποία διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις.

NDP

Το 2020 η Ναταλία Γερμανού είχε υποδεχθεί στην εκπομπή της τον Γιώργο Νινιό, με την αμηχανία να είναι διακριτή στα βλέμματα.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι της είχε λείψει: «Μου είχε λείψει το κέφι σου και αυτή η λαχτάρα να βγαίνεις στις εκπομπές καλεσμένος».

Ο ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Η ΠΑΡΑΛΙΑ»: Διθυραμβικά σχόλια για τη νέα σειρά της ΕΡΤ – Την παρακολούθησαν περισσότεροι από 900.000 τηλεθεατές

Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του στην "Παραλία"

"Θα πω πως αυτός ο ρόλος έχει ισορροπίες και είναι πολύ εύκολο να περάσεις μια γραμμή που θα τον κάνει είτε γραφικό είτε να νιώσει ότι τον κοροϊδεύεις.

Δεν ήθελα να βασιστώ στο εξωτερικό, δηλαδή να παρουσιάσω εξωτερικά θέματα για να δείξω τι είναι αυτός ο άνθρωπος. Ήθελα το πολύ μέσα του και έκατσα μαζί του, κουβεντιάσαμε, άρχισα να του λέω διάφορα που εγώ καταλάβαινα μέχρι που μου είπε: «Δεν ξέρεις τι σου γίνεται». Το βούλωσα και τον άφησα να κάνει ό,τι θέλει ο Δημητρός και έκανα στην άκρη. Είναι σαν ένα κουτάβι. Κουβαλάει αγάπη και είναι έξυπνος", ανέφερε σχετικά με τη συμμετοχή του  στη σειρά «η Παραλία».

«Κάνω μια δουλειά που μου αρέσει πολύ. Το ότι μπορούμε να κάνουμε μια δουλειά που ζούμε από αυτή και μας αρέσει είναι εύκολο. Το να κάνεις δουλειά που δεν σου αρέσει και πρέπει να ζήσεις.

Οπότε τι παράπονο να κάνεις; Το δύσκολο είναι οι συμπεριφορές, δεν τα καταφέρνω και ζορίζομαι πολύ σε αυτό», πρόσθεσε ο Γιώργος Νινιός.

 

 

Η αποθέωση στην πλατφόρμα X

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ