Έχασε 89 κιλά με γαστρικό δακτύλιο: Ακολούθησαν 13 πλαστικές και σήμερα εντυπωσιάζει - Δείτε φωτό!

Μια σειρά από επεμβάσεις της χάρισαν το σώμα των ονείρων της, αλλά ξόδεψε μια περιουσία!

Η 27χρονη Βρετανίδα Scarlet Black ξόδεψε 30.000 λίρες Αγγλίας σε πλαστικές επεμβάσεις για να αποκτήσει ένα σώμα με τέλειες αναλογίες.

Για να το πετύχει αυτό, η νεαρή γυναίκα από το Τσέλσι, ξόδεψε όλη την προκαταβολή του σπιτιού της. Τα χρήματα αυτά τα είχε συγκεντρώσει με κόπο για να αγοράσει σπίτι.

Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη. Χρειάστηκε να βάλει γαστρικό δακτύλιο, να προβεί σε BBL και ανόρθωση γλουτών. Συνολικά, έκανε 13 επεμβάσεις.

Από μικρή ηλικία, η influencer δυσκολευόταν να ελέγξει τη διατροφή της. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας στην πανδημία, έφτασε να ζυγίζει 160 κιλά.

 

 

Η νεαρή δεν μετανιώνει για την απόφασή της να ξοδέψει τα λεφτά της σε πλαστικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, δήλωσε ότι: «Μπορεί να μην πάρω το σπίτι των ονείρων μου, αλλά τουλάχιστον θα ζήσω στο σώμα των ονείρων μου».

«Ήμουν πάντα χοντρή μεγαλώνοντας, δοκίμασα διάφορες δίαιτες. Είχα κολλήσει σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν μπορούσα να βγω. Έγινε το lockdown, έμενα περισσότερο μέσα, έτρωγα περισσότερο και σταμάτησα να περπατάω τόσο πολύ. Έφτασα στο σημείο να τρώω μερίδες που ήταν για ολόκληρη οικογένεια».

 

 

Και συνεχίζει: «Για γεύμα, έτρωγα μια μεγάλη πίτσα, σκορδόψωμο, τηγανιτό κοτόπουλο μαζί με 1,5 λίτρο κόκα κόλα και μια μεγάλη πουτίγκα. Κάποιες μέρες έτρωγα τρία φαγητά από έξω την ημέρα. Η υγεία μου επιδεινωνόταν, άκουσα για το γαστρικό μανίκι και αυτό ήταν για μένα η τελευταία μου προσπάθεια για βοήθεια».

«Η πρώτη μου επέμβαση ήταν το γαστρικό μανίκι, το οποίο με βοήθησε να χάσω βάρος. Έχασα συνολικά 89 κιλά, οπότε έμεινα με πολύ χαλαρό δέρμα, και με τις επεμβάσεις αυτές κατάφερα να απαλλαγώ από αυτό».

 

 

Οι τρεις πλαστικές στήθους

"Τι; Έκανες τρεις; Τι στο διάολο’ και αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, εκτός κι αν έχεις κάνει πλαστική στήθους, είναι πως πρέπει να ανεβαίνεις νούμερο σταδιακά για να τεντώνει σιγά σιγά το δέρμα. Διαφορετικά, θα έχεις πολλές επιπλοκές».

 

 

Επιπλέον, ξόδεψε άλλες 8.000 λίρες για να αποκτήσει τις επιθυμτές καμπύλες: «Θα το ξαναέκανα χωρίς δεύτερη σκέψη για να μπορώ να βλέπω τώρα τον εαυτό μου και να χαμογελάω στην αντανάκλασή μου. Στο κάτω κάτω της γραφής, τα χρήματα θα ξανάρθουν, αλλά όλα αυτά με βοήθησαν σωματικά και ψυχικά».

 

Εμείς, βέβαια, δεν ξέρουμε αν συμφωνούμε με αυτήν την αλλαγή της...

Εσείς τι πιστεύετε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ