Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας - Μελαγχολική διάθεση & δυσκολία στις μετακινήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Τετάρτη είναι από τις πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στους Ιχθύς και συναντά σε σύνοδο τον Κρόνο, μια όψη που παραπέμπει σε δυσκολίες στις επαφές μας, εμπόδια στις διαδρομές μας, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει ή να μας στενοχωρεί. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες ή όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν θα έχουμε μια παραγωγική μέρα ή ότι δεν θα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας όσα σχεδιάζουμε να κάνουμε.

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να έχετε περισσότερη αγωνία ή άγχος για κάποια πράγματα, ή μπορεί να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Πριν τα δείτε όμως όλα σαν βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας, κάντε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας γύρω σας και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Επίσης προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί όταν οργανώνετε κάτι που χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή. Ενδεχομένως όλα να κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς σήμερα και να μη σημειώνετε την πρόοδο που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη είναι από τις πλέον απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, καθώς σχηματίζεται η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Καταρχάς προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου. Δευτερευόντως προσέξτε αρκετά σε φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται ένα άτομο από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον να κάνει κάτι και να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμα σας ή να σας πει κάτι και να σας στενοχωρήσει. Από την άλλη μπορεί να προκύπτει κάτι πιεστικό, το οποίο πρέπει να διαχειριστείτε αμέσως χωρίς καθυστέρηση και να βγείτε εκτός προγράμματος. Ίσως δεν μπορείτε να το αναβάλλετε ή να κάνετε μια άλλη επιλογή λιγότερο κουραστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ένα ακαθόριστο άγχος με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων είτε για κάποια σχέση είτε ακόμη και για τα επαγγελματικά σας στο μέλλον. Προσέξτε όμως ιδιαίτερα σε τι δεσμεύεστε με αυτή την όψη, για να μην εγκλωβιστείτε σε πράγματα και καταστάσεις που δεν επιθυμείτε. Προσπαθήστε να ζείτε το «εδώ και τώρα» χωρίς να κάνετε προβολές του άγχους σας και στους άλλους. Μια άλλη ερμηνεία της όψης αυτής θα μπορούσε να είναι ότι κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς σας προσπαθεί να σας βάλει κάποιο εμπόδιο γιατί ίσως νιώθει ανασφάλεια με κάτι δικό του.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ