Σπάνια vintage φωτό: Ο Γιώργος Μαρίνος & ο Μιχάλης Ασλάνης στις δόξες τους - Ο παρουσιαστής του Ciao Antenna με τον top designer που "έφυγε" νωρίς ...

Σε κοσμική έξοδο τη δεκαετία του '90

Καλημέρα σε όλους με μία υπέροχη vintage φωτογραφία!

Στο eirinika έχουμε αδυναμία σε τέτοια σπάνια ενσταντανέ και πάντα χαιρόμαστε να τα δείχνουμε.

Στο παρακάτω κλικ πρωταγωνιστούν δύο αγαπημένα πρόσωπα, ο Γιώργος Μαρίνος και ο Μιχάλης Ασλάνης.

Σε κοσμική συνάντηση της δεκαετίας του 90 όταν και οι δυο τους μεσουρανούσαν, ο Γιώργος Μαρίνος κατακτώντας την τηλεόραση αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του “Ciao Antenna” και ο Μιχάλης Ασλάνης στο peak της καριέρας του ως designer.

Σήμερα ο αγαπημένος Γιώργος Μαρίνος έχει πλέον αποσυρθεί και ζει σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων μακριά από τη δημοσιότητα.

Ο Μιχάλης Ασλάνης, ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο της ελληνικής μόδας, δεν άντεξε την σκληρότητα της νέας εποχής της κρίσης και των ανθρώπων που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του και έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του τον Αύγουστο του 2013 στα 62 του.

Διαβάστε ακόμη: Αχ τι μας θυμίζεις Έλενα Λυμπέρη : Ο γεμάτος ζωντάνια Βλάσης Μπονάτσος με τον γλυκούλη μας Μιχάλη Ασλάνη - πόσο πρόωρα έφυγαν οι ταλαντούχοι μας!

Διαβάστε ακόμη: Το δικό μου αφιέρωμα στον Μιχάλη Ασλάνη που γνώρισα - Ένα μεγάλο παιδί, ένας ευφάνταστος άνθρωπος, δημιουργός με ευγένεια και καλοσύνη! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ