62χρονη Αμερικανίδα οδήγησε 200χλμ για να πυροβολήσει το σύζυγό της: Ο 80χρονος είχε ζητήσει διαζύγιο - Χαμογελούσε στην αστυνομία (βίντεο)

Η 62χρονη οδήγησε 2 ώρες για να τον... πυροβολήσει

Η 62χρονη Κριστίνα Πασκαλέτο έγινε έξαλλη όταν έμαθε ότι ο 80χρονος άντρας της είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και τον πυροβόλησε. Ο σύζυγός της μάλιστα είχε μετακομίσει σε άλλη πόλη, περίπου 200 χιλιόμετρα μακριά από τη 62χρονη και είχε αλλάξει κλειδαριές στο σπίτι για να να μην μπει μέσα.

 

Η γυναίκα πήρε το αυτοκίνητο οδήγησε περίπου 200χλμ (120 μίλια) για να τον συναντήσει και να τον πείσει να αποσύρει την αίτηση. Όταν συναντήθηκαν άρχισαν να καυγαδίζουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία: «της είπε ότι ήταν αποφασισμένος και δεν επρόκειτο να αλλάξει γνώμη. Τότε εκείνη έβγαλε ένα όπλο τον πυροβόλησε ενώ εκείνος βρισκόταν ακόμη στο κρεβάτι. Το θύμα κατάφερε να τη ρίξει κάτω και το όπλο γλίστρησε από το χέρι της. Τότε ο άνδρας επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι. Στη συμπλοκή που ακολούθησε και προσπαθώντας να ξεφύγει χτύπησε τη γυναίκα με τα χέρια και τους αγκώνες του».

Ο 80χρονος κατάφερε να βγει από το σπίτι και να ειδοποιήσει τη αστυνομία, είχε τραυματιστεί από τον πυροβολισμό στον καρπό. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Φοίνιξ όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του. Η 62χρονη από τον καβγά απέκτησε τα δύο μαυρισμένα μάτια.

Η έρευνα της αστυνομία έδειξε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και πολλούς μήνες. Ο ηλικιωμένος άνδρας είπε στις Αρχές ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είχε κλέψει επιταγές και, περίπου μια εβδομάδα πριν το συμβάν, είχε πλαστογραφήσει μια επιταγή για 10.000 δολάρια την οποία και εξαργύρωσε. Κατά την ανάκριση, η γυναίκα παραδέχτηκε και αυτές τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ