Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Οι μεγάλοι έρωτες εύκολα καίγονται - Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι; Έσβησαν τις φώτο τους

Τι συμβαίνει τελικά; 

Έχετε ακούσει την φράση οι όμορφοι έρωτες, όμορφα καίγονται; 

Yπάρχουν κι οι έρωτες που ξεκινούν από μια ωραία γνωριμία, μια φιλία και εξελίσσονται σε κάτι δυνατό στην πορεία. 

Μερικές φορές όμως ένας δυνατός έρωτας που στην αρχή είναι σαν φωτιά, είναι βέβαιο πως στο τέλος θα γίνε στάχτη. Λέτε να έγινε αυτό με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα; 

 

 

Δείτε επίσης: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε 25 χρονών & το γιόρτασε με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα - Το ρομαντικό βίντεο στο κοινό τους account

 

Oι δυό τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο “καυτά” ζευγάρια του παγκόσμιου τένις του τελευταίους μήνες και κάνουν… θραύση στα social media.

Ένας κοινός λογαριασμός τους στο instagram όμως, προκάλεσε έκπληξη, διαγράφοντας όλες τις φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα.

Τη σελίδα φέρονται να είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι οι αθλητές, με το όνομα “tsitsidosa”, ανεβάζοντας πλήθος φωτογραφιών τους σε αυτόν. 

Το “tsitsidosa” έφθασε μάλιστα να έχει πάνω από 95.000 ακολούθους στο instagram.

 

 

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής πάντως, τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και η Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη που είχε δώσει στην γερμανική Bild, μεταξύ άλλων είχε εξομολογηθεί στα μέσα Ιουνίου τον έρωτά του για τη Πάουλα Μπαντόσα, δηλώνοντας πως είναι “αδερφές ψυχές”.

 

 

 

 

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ