Σάρον Όσμπορν: Έκανα ενέσεις Ozempic & έχασα 60 kg σε 4 μήνες - Τώρα όμως τρομάζει η νέα πολύ αδύνατη εμφάνιση της

Σόκαρε το κοινό η Σάρον Όσμπορν!

Η τηλεπερσόνα και σύζυγος του γνωστού καλλιτέχνη της μέταλ μουσικής Ozzy Osbourne, η 70χρονη Sharon Osbourne, "τρομάζει" με τη νέα της εμφάνιση. Η Σάρον εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored του Talk TV υπερβολικά αδυνατισμένη, κάνοντας τον κόσμο να ανησυχήσει για την υγεία της.

Είναι εμφανές στο πρόσωπό της ότι έχει χάσει πάρα πολλά κιλά.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι: «Δεν ήθελα να γίνω τόσο αδύνατη».

Νωρίτερα το καλοκαίρι είχε πει ότι έχασε πάνω 30 κιλά χάρη στις ενέσεις Ozempic, μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες. Πρόσθεσε, ότι κάθε μέρα ένιωθε ναυτία.

Μιλώντας στο E! News, είπε: «Στη ζωή μου, τα περισσότερα κιλά που είχα ήταν 104 και τώρα είμαι κάτω 45 κιλά. Και θέλω να διατηρηθώ στα 47 κιλά περίπου, γιατί τώρα είμαι πολύ αδύνατη. Αλλά προσπαθώ να είμαι υγιής».

Η Σάρον έχει σταματήσει από τότε τη χρήση του φαρμάκου και είπε στον Piers: «Ήρθε η ώρα να σταματήσω, δεν ήθελα στην πραγματικότητα να γίνω τόσο αδύνατη, αλλά απλά συνέβη. Πιθανότατα θα τα ξαναβάλω όλα πάνω μου σύντομα».

Στο The Talk τον Ιούνιο, η Σάρον είχε μιλήσει για τα φάρμακα.

«Πρόκειται για ένα ψυχικό πρόβλημα. Τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα νοικοκυριό όπου ζουν με πατατάκια και πίτες. Αλλά έκανα την ένεση. Την πήρα για τέσσερις μήνες και έχασα 30 κιλά, αλλά δεν υπάρχει πάντα γρήγορη λύση. Ήμουν πολύ άρρωστη για δύο μήνες. Τους πρώτους δύο μήνες, αισθανόμουν απλώς ναυτία. Κάθε μέρα ένιωθα ναυτία, το στομάχι μου ήταν χάλια. Αλλά ακούστε, το πήρα για τέσσερις μήνες, έχασα 30 κιλά. Μόλις έβαλα δύο πατατάκια στο στόμα μου, και τρώω κανονικά τώρα, και δεν έχω πάρει ούτε ένα κιλό. Τίποτα».

Διαβάστε επίσης: H Σάρον Όσμπορν "έριξε" το Instagram - Γλύκα η εγγονούλα της - Η σύζυγος του Όζι η πιο ευτυχισμένη γιαγιά του κόσμου (φώτο)

Η Σάρον Όσμπορν δίπλα στα παιδιά της Τζακ και Κέλι και τον σύζυγό της Όζι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ