Linda Evangelista: Αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της Gérald Marie την κακοποιούσε: "Ήξερε ότι δεν έπρεπε να αγγίξει το πρόσωπό μου'' (φωτό - βίντεο)

Δείτε τι είπε το topmodel των 90's.

Στο τρίτο επεισόδιο του νέου τετραμερούς ντοκιμαντέρ του Apple TV+, The Super Models, η Linda Evangelista εξηγεί ότι ενώ η ζωή της σίγουρα έμοιαζε διασκεδαστική και υπέροχη στο απόγειο της καριέρας της στις αρχές της δεκαετίας του '90, η σχέση της εκείνη την εποχή δεν θα μπορούσε να είναι πιο αντίθετη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Δείτε επίσης: Επικό '90s reunion στην πασαρέλα! Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα & Κρίστι Τέρλινγκτον με αστραφτερές εμφανίσεις

Η Evangelista παντρεύτηκε τον Gérald Marie, τον πρώην επικεφαλής του γραφείου Elite Model Management στο Παρίσι, ο οποίος κάποτε θεωρούνταν ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον χώρο της μόδας, το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και εκείνος 37.

 

 

 

 

Ο γάμος τους διήρκεσε πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια της ανόδου της στο megastardom, αλλά το μοντέλο εξομολογήθηκε ότι ήταν και η πιο οδυνηρή περίοδος της ζωής της.

"Είναι πιο εύκολο να το πεις από το να το κάνεις ώστε να φύγεις από μια κακοποιητική σχέση. Καταλαβαίνω αυτή την έννοια επειδή την έζησα", υποστηρίζει η Evangelista, 58 ετών σήμερα, στο ντοκιμαντέρ. "Δεν ήταν θέμα να πω απλώς "Θέλω διαζύγιο, τα λέμε" Δεν λειτουργεί έτσι".

 

 

Και συνεχίζει: "Ήξερε ότι δεν έπρεπε να αγγίξει το πρόσωπό μου. Τον παντρεύτηκα όταν ήμουν 22 ετών και βγήκα έξω όταν ήμουν 27 ετών, και με άφησε να βγω έξω αρκεί να πάρει τα πάντα. Αλλά ήμουν ασφαλής και πήρα την ελευθερία μου".

 

 

 

 

 

Η δικηγόρος του Marie, Céline Bekerman, δηλώνει στο PEOPLE: "Ο Gérald Marie αντιτίθεται σθεναρά στους δυσφημιστικούς και ψευδείς ισχυρισμούς που διατυπώνονται εναντίον του. Αρνείται να συμμετάσχει σε αυτή την ανέντιμη διαμάχη των μέσων ενημέρωσης".

O Marie κατηγορήθηκε ότι βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά περισσότερα από δώδεκα μοντέλα στα 80s και 90s.  Η Evangelista δήλωσε ότι πιστεύει τους ισχυρισμούς των γυναικών και εξήρε το "θάρρος και τη δύναμή" τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: "Χάρη στη δύναμη όλων αυτών των γυναικών που βγήκαν μπροστά, ο Θεός να τις ευλογεί όλες, μου έδωσε το θάρρος να μιλήσω τώρα... Θα ήθελα πολύ να αποδοθεί δικαιοσύνη".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ