Τα νέα, συναρπαστικά προϊόντα APPLE, iPhone 15 και Apple Watch Series 9 από την Cosmote – Στη διάθεσή σας από τις 22 Σεπτεμβρίου

Τα νέα iPhone 15 Pro Dual & iPhone 15 Pro Max, τα iPhone 15 Plus και 15 καθώς και τα νέα ρολόγια Apple Watch Series 9 σύντομα στην Ελλάδα από την COSMOTE, διαθέσιμα από τις 22 Σεπτεμβρίου

Το καλύτερο iPhone ever!

iPhone 15 Pro. Κατασκευασμένο από τιτάνιο, διαθέτει τον επαναστατικό επεξεργαστή A17 Pro, προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης και το ισχυρότερο σύστημα κάμερας iPhone που υπήρξε ποτέ.

Κατασκευασμένο από τιτάνιο

Το iPhone 15 Pro έχει τιτάνιο αεροδιαστημικής ποιότητας είναι ισχυρό και ελαφρύ, με ματ υφή από γυαλί στο πίσω μέρος. Διαθέτει επίσης μπροστινή οθόνη με Ceramic Shield που είναι ανθεκτικότερη από οποιοδήποτε γυαλί smartphone. Είναι ανθεκτικό σε πιτσιλιές, νερό και σκόνη.

Προηγμένη οθόνη

Η οθόνη Super Retina XDR 6.1 ιντσών με τεχνολογία ProMotion αυξάνει το ρυθμό ανανέωσης σε 120Hz όταν χρειάζεσαι εξαιρετική απόδοση στα γραφικά. Το Dynamic Island εμφανίζει ειδοποιήσεις και Live Activities. Και με την λειτουργία Always-On, η οθόνη κλειδώματος παραμένει ευδιάκριτη, ώστε δεν χρειάζεται να την αγγίξεις για να παραμένεις ενήμερος.

Επαναστατικός επεξεργαστής A17 Pro

Ένας επεξεργαστής κατηγορίας Pro δημιουργεί απίστευτα ζωντανή εμπειρία στα παιχνίδια για τα κινητά, με πλούσια περιβάλλοντα και ρεαλιστικούς χαρακτήρες. Ο A17 Pro είναι επίσης απίστευτα αποδοτικός και βοηθά στην παροχή εκπληκτικής διάρκειας μπαταρίας όλη την ημέρα.

Ισχυρό σύστημα κάμερας Pro

Απόκτησε απίστευτη ευελιξία στη σύνθεση με 7 επαγγελματικούς φακούς. Τράβηξε υπερυψηλής ανάλυσης φωτογραφίες με περισσότερο χρώμα και λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας την κύρια κάμερα 48MP. Φωτογράφισε πιο καθαρά κοντινά πλάνα από μακριά με τον 3x Τηλεσκοπικό φακό στο iPhone 15 Pro.

Προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης

Το προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης είναι ο γρήγορος τρόπος πρόσβασης στην αγαπημένη σου λειτουργεία. Απλά ρύθμισε αυτό που θέλεις, όπως Αθόρυβη λειτουργία, Κάμερα, Φωνητική Σημείωση, Συντόμευση και άλλα. Στη συνέχεια, πατήσε και κράτησέ το για να ενεργοποιήσεις την ενέργεια.

Συνδεσιμότητα επαγγελματικού επιπέδου

Η νέα υποδοχή USB-C σου επιτρέπει να φορτίσεις το Mac ή το iPad σου χρησιμοποιώντας το ίδιο καλώδιο που χρησιμοποιείς για τη φόρτιση του iPhone 15 Pro. Με το USB 3, απολαμβάνεις τεράστια αύξηση στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Επιπλέον μπορείς να κατεβάσεις αρχεία με ταχύτητα έως και 2 φορές ταχύτερα χρησιμοποιώντας το Wi-Fi 6E.

Ζωτικά χαρακτηριστικά ασφάλειας

Με την ανίχνευση ατυχήματος, το iPhone μπορεί να ανιχνεύσει ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα και να καλέσει βοήθεια εάν εσύ δεν μπορείς.

Σχεδιασμένο για να κάνει τη διαφορά

Το iPhone διαθέτει προστασία απόρρητου που σε βοηθάει να διατηρείς τον έλεγχο των δεδομένων σου. Είναι κατασκευασμένο από περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες που καθιστούν το iPhone πιο προσβάσιμο σε όλους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ