Ζέτα Μακρυπούλια: Με ροζ διάθεση στην πρεμιέρα του "Rouk Zouk" - Το κοστούμι της "Barbie" που έκλεψε την παράσταση

Πάντα σικ και πανέμορφη η Ζέτα Μακρυπούλια!

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε στην τηλεόραση ως κεντρική παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής "Rouk Zouk". Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε να ακολουθήσει την τάση του ροζ, που προκλήθηκε από τη δυναμική κινηματογραφική μεταφορά της Barbie.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο ροζ κοστούμι σε μια πολύ κολακευτική και κομψή γραμμή. Το σακάκι της το είχε ανοιχτό και από μέσα ήταν διακριτό ένα φούξια τοπάκι, το οποίο ανέδειξε το μπούστο της.

Τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένα σε ένα ψηλό κότσο, ένω είχε αφήσει και αφέλειες για την πρεμιέρα της εκπομπής. 

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: "Καλή εβδομάδα.. καλή μας αρχή! Το Rouk Zouk επιστρέφει για έβδομη χρονιά και έχουμε ιδιαίτερη χαρά γι αυτό, παρόλα αυτά όμως οφείλω να ομολογήσω πως αυτή είναι η πιο αμήχανη πρεμιέρα που έκανα ποτέ, σε σχέση με όλα αυτά που έχουν συμβεί γύρω μας. Η αλήθεια είναι ότι όταν γράφαμε αυτή την έναρξη δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που μας κρατούν μουδιασμένους & μονίμως αντιμέτωπους με τρομερά δυσάρεστα γεγονότα.

Με μόνη ευχή, καθώς δεν υπάρχει επιλογή, να είμαστε ενωμένοι και μαζί σε όλο αυτό που μας συμβαίνει, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη δυνατή παρέα τα μεσημέρια σας."

Instagram @zeta_makripoulia_official

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: "Εφιάλτης" οι διακοπές της στην Κύθνο - Μαζέψαμε δυο πράγματα και φύγαμε - Εικόνες από την πύρινη κόλαση

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στη δουλειά μετά από τις "καταστροφικές" διακοπές της στην Κύθνο, όπου λόγω της φωτιάς που είχε ξεσπασει, δεν μπόρεσε να απολαύσει.

Μάλιστα, είχε αναγκαστεί να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει άρον-άρον.

Ο παορυσιαστής Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε για τις διακοπές τους με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην Κύθνο: «Δε βοήθησε καθόλου το καλοκαίρι να ξεκουραστεί ο εγκέφαλός μου. Μας έπιασε η φωτιά στην Κύθνο που πήγαμε διακοπές με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Φύγαμε από το σπίτι, δε μας ειδοποίησε κανείς. Δεν άρπαξε, αλλά ήρθε πάνω από το σπίτι η φωτιά. Το ζήσαμε, φύγαμε με το αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα και μείναμε σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ μέσα στο αμάξι. Ο κόσμος έτρεχε για να βοηθήσει…». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ