Λαμπερές πρεμιέρες στην TV! Καστ αστέρων με το "Ο πρώτος από εμάς": Αθανασίου, Τσιμιτσέλης, Οικονομάκου

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο!

Πρεμιέρα κάνει στις 4 Οκτωβρίου η νέα σειρά του ANT1 με τίτλο "Ο πρώτος από εμάς". Στη σειρά πρωταγωνιστούν γνωστά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ. Πρόκειται για μα δραματική κομεντί, η οποία έχει σκοπό να προβληματίσει σχετικά με τις αποφάσεις στη ζωή. 

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται η φιλία και οι σχέσεις, αλλά και τα όνειρα και οι στόχοι στη ζωή του καθενός.

Η πλοκή της σειράς

Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους ο ένας από αυτούς, ο Άλκης, καταρρέει. Η ιατρική γνωμάτευση θα τον οδηγήσει σε έναν δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Δίπλα του, όμως, σε αυτή την ανηφόρα θα έχει τους φίλους του. Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα.

Η ιατρική περιπέτεια του κολλητού τους θα κάνει όλα τα μέλη της παρέας να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους, τα θέλω και τις ανάγκες τους. Θα δουν τη ζωή από μια νέα οπτική, θα συνειδητοποιήσουν ότι αξίζει να ζουν όπως αυτοί θέλουν και όχι όπως πρέπει και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα προς το καλύτερο.

Αποκαλύψεις, συγκρούσεις, απρόσμενοι έρωτες και η δύναμη της πραγματικής φιλίας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, γιατί η ζωή δεν ξεκινά μόνο μία φορά!

Οι βασικοί χαρακτήρες

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Μάριος Αθανασίου)

Ο Μάριος Αθανασίου θα παίξει τον ρόλο του Φίλιππου, ο οποιός είναι ο ορθολογιστής της παρέας. Πρόκειται για έναν αρχιτέκτονα φτασμένο στο επάγγελμά του, ο οποίος έχει μια τέλεια οικογενειακή ζωή. Φαίνεται να έχει μια άκρως τακτοποιημένη ζωή και τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων. Ζει με βάση αυτά που θεωρούνται κοινωνικά αποδεκτά, αν και γνωρίζει τι είναι αυτό που θα τον έκανε πραγματικά ευτυχισμένο.

ΕΛΕΝΑ (Λένα Δροσάκη)

Η Λένα Δροσάκη παίζει τον ρόλο μιας δυναμικής γυναίκας φεμνίστριας. Η Έλενα αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ, είναι εξωστρεφής και αυθόρμητη. Έτοιμη πάντα, να πει την αλήθεια με ωμό τρόπο, κι όποιον πάρει ο Χάρος! Το βιολογικό της ρολόι έχει χτυπήσει εδώ και καιρό και οι πιθανότητες του να γίνει μάνα όλο και λιγοστεύουν, αλλά έχει αποφασίσει να γίνει μητέρα με κάθε κόστος. 

ΚΑΤΙΑ (Αθηνά Οικονομάκου)

Η Κάτια την οποία ενσαρκώνει η Αθηνά Οικονομάκου είναι μεταφράστρια και εργάζεται σε εκδοτική εταιρεία. Πρόκειται για μια ρομαντική γυναίκα και τρυφερή, αλλά ταυτόχρονα έξυπνη, τρυφερή, με σαρκαστικό χιούμορ, το οποίο βγαίνει προς τα έξω, όταν βρίσκεται με τις κολλητές της. Της αρέσει να ακούει, παρά να μιλάει. Η είδηση για την υγεία του Άλκη, θα την σοκάρει..

ΣΟΦΙΑ (Βίβιαν Κοντομάρη)

Η Σοφία είναι η νοικοκυρά και παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον Κοσμά. Η ζωή της περιτριγυρίζεται από το μεγάλωμα του μικρού Πάρη και τις δουλειές του σπιτιού. Προσπαθεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Κοσμά και αφήνει σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες της. Έχει παραμελήσει τον εαυτό της, ωστόσο η ξαφνική ασθένεια του Άλκη, θα την ταρακουνήσει...

ΝΙΚΟΛΑΣ (Γιάννης Τσιμιτσέλης)

Κάθε παρέα χρειάζεται έναν αμετανόητο εργένη. Ο Νικόλας είναι το κλασικό στερεότυπο άντρα που έχει χρήματα και επιχειρήσεις, καθώς και πολλές ερωτικές σχέσεις. Θα συνειδητοποιήσει, ωστόσο, ότι έχει διαφορετικές συναισθηματικές ανάγκες που αγνοούσε. Η περιπέτεια του Άλκη θα τον μετατοπίσει συναισθηματικά, αλλά θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών και θα τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στον φίλο του: Να βρει την ευτυχία του…

ΑΛΚΗΣ (Σπύρος Χατζηαγγελάκης)

Τέλος, ο Άλκης είναι ο ψυχολόγος και ισορροπημένος της παρέας. Βλέπει τα πάντα με ψυχραιμία, ενώ είναι και ιδιαίτερα δοτικός. Είναι το άτομο που ενώνει την παρέα. Γνωρίζει καλά πως η ζωή είναι ένας αγώνας δρόμου, με αφετηρία και τερματισμό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνον, είναι να μοιραστεί τη διαδρομή με τους ανθρώπους που αγαπάει. Η ξαφνική ασθένειά του θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς τόσο για τον ίδιο, αλλά και για την υπόλοιπη παρέα.

Μην χάσετε την πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 22:30 το βράδυ!

Παίζουν επίσης: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.ά.

Στον ρόλο του΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης

Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ