Εξαιρετικό γκαλά για τους royals της Σκανδιναβίας! Με γοργόνα έμοιαζε η πριγκίπισσα Βικτώρια αλλά η βυσσινί τουαλέτα της Άννας Μαρίας ήταν θεϊκή (φωτό - βίντεο)

Υπήρχε ελληνικό "άρωμα" στη Σουηδία!

Απο χθες (15/9) γιορτάζουν οι royals στη Σουηδία για τα 50 χρόνια του Carl Gustaf στο θρόνο!

Διαβάστε ακόμη: Απίθανοι οι royals της Σουηδίας! Γιόρτασαν 50 χρόνια βασιλείας του Carl Gustaf - Η λαμπρή παρουσία της Άννας Μαρίας με ηλεκτρίκ τουαλέτα & η "αειθαλής" Μαργκρέτε με floral φόρεμα (φωτό - βίντεο)

Πρόκειται για τον μακροβιότερο μονάρχη της χώρας και με αφορμή το σημαντικό αυτό γεγονός το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας (Ο Carl Gustaf και η σύζυγος του Σίλβια) προσκάλεσε δεκάδες royals σε δείπνο.

 

 

 

 

Εκεί είδαμε απίθανες εμφανίσεις με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά και να μη σταματάνε!

Στρας, εντυπωσιακές τουαλέτες, τιάρες και λάμψη πρωταγωνίστησαν στη χθεσινή συνάντηση. Ας δούμε ποιες ξεχώρισαν!

Υπέροχη έδειχνε η Βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας μέσα στην λευκή με κόκκινα σχέδια, maxi τουαλέτα της με απαραίτητα αξεσουάρ φυσικά το κολιέ και τα σκουλαρίκια από μαργαριτάρια!

 

 

Απίθανη για ακόμη μία φορά ήταν η εμφάνιση της Άννας Μαρίας πλάι στον πρίγκιπα της Νορβηγίας Haakon η οποία φόρεσε μία βυσσινί μακριά τουαλέτα με μανίκι η οποία φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη και φυσικά τη λαμπρή τιάρα της!


instagram @detdanskekongehus

Η Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας επέλεξε ένα μεταξωτό μπλε φόρεμα το οποίο συνδύασε άψογα με ασορτί Prada clutch και ψηλοτάκουνες γόβες.

 

 

Σαν γοργόνα εμφανίστηκε η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας μέσα στο "ombre" αμάνικο φόρεμα της που ταίριαζε εξαιρετικά με το σατέν bottega veneta clutch της.

 

 

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των κυριών τι άλλο; Η glamorous τιάρα!

Ποια royal σας άρεσε περισσότερο;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ