Τchin Tchin wine bar: Ιδού τα διθυραμβικά σχόλια που έπαιρνε το μπαρ της τραγωδίας στο Μπορντό - ''Μοναδικό, ξεχωριστό μέρος''

Ένα γεύμα με φίλους σε εστιατόριο του Μπορντό είχε τραγική κατάληξη για την 32χρονη Ελληνίδα που έχασε τη ζωή της από αλλαντίαση

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της  32χρονης Ελληνίδας Μαρίας Γρυπιώτης που ζούσε μόνιμα στο Παρίσι και έχασε τη ζωή της από αλλαντίαση, ενώ ακόμα 12  άτομα νοσηλεύονται στην εντατική, έπειτα από γεύμα σε εστιατόριο στο Μπορντό της Γαλλίας.

Η γυναίκα πέθανε λίγες ώρες αφού γευμάτισε στο εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar στην καρδιά του Μπορντό. Ο σύζυγος και ο πατέρας της, που τη συνόδευαν στο γεύμα, νοσηλεύονται σοβαρά.

Παράλληλα, τουλάχιστον δέκα ακόμη άτομα φαίνεται να έχουν υποστεί δηλητηρίαση και να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο. Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Συγκεκριμένα, επτά νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και πέντε λαμβάνουν αναπνευστική θεραπεία. 

Δείτε επίσης: Τι είναι η αλλαντίαση από την οποία πέθανε η 32χρονη Ελληνίδα στο Μπορντό - Σήμερα παίρνει εξιτήριο από την εντατική ο σύζυγος της (βίντεο)

"Όλες οι περιπτώσεις καταγράφηκαν στο ίδιο κατάστημα στο Μπορντό μεταξύ Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου και Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023. Όλοι τους κατανάλωσαν σαρδέλες σε βάζα που είχε φτιάξει ο εστιάτορας", ανέφεραν οι γαλλικές αρχές.

Το "φονικό" πιάτο του διάσημου εστιατορίου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το "φονικό" πιάτο που έφαγε η άτυχη κοπέλα ήταν μαριναρισμένες σαρδέλες με λάδι και βότανα, με την τιμή του να είναι μόλις 8,5 ευρώ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

facebook./Tchin Tchin Wine Bar - Bordeaux

Το εστιατόριο βρίσκεται στον αριθμό 3 της οδού Εμίλ Ντιπλογέ του Μπορντό. Μια ιστορική περιοχή (Place de la Bourse & Mirror d'Eau). 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Η ιδέα μας είναι να συνεργαζόμαστε με αμπελώνες ποιότητας που καλλιεργούνται με βιολογικές πρακτικές και ελάχιστα πρόσθετα στην παραγωγή. Το wine bar προσφέρει χαλαρή ατμόσφαιρα για να απολαύσετε μια μάζωξη με νόστιμα σπιτικά τσιμπήματα», αναφέρει η περιγραφή τους στο facebook.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το wine bar προσφέρει χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ όπως αναφέρει το tripadvisor έχε νόστιμους σπιτικούς μεζέδες. 

'''Εξαιρετικό wine bar, πρέπει να το επισκεφθείτε'', ''Μια ξεχωριστή εμπειρία'', ''Σπάνια κρασιά, καταπληκτικό φαγητό και εξαιρετική εξυπηρέτηση!'', είναι κάποια από τα σχόλια που βλέπουμε να έχουν αφήσει, όσοι το έχουν επισκεφθεί. 

''Ο ιδιοκτήτης Anthony δεν θα μπορούσε να είναι πιο εξυπηρετικός, προσφέροντας εξαιρετικές συστάσεις με βάση τις προτιμήσεις όλων, καθώς και μερικούς τοπικούς αμπελώνες για να επισκεφτείτε. Όλα τα πιάτα ήταν πεντανόστιμα και τα υλικά φρεσκοκομμένα. Αγαπημένο μέρος''. 

''Φανταστική ατμόσφαιρα, γνήσιοι άνθρωποι, καθόλου τουριστικό. Μεγάλη ποικιλία κρασιών από μικρούς τοπικούς παραγωγούς''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ