Ryan Gosling: Υποψήφιος για Όσκαρ ο Κεν; Το στοίχημα της Warner Bros για το αν θα νιώσουν οι κριτές το "kenergy"

Ο Ryan Gosling ελπίζει για το Χρυσό Αγαλματίδιο!

Η ταινία της "Barbie" είναι αναμφίβολα η πιο πετυχημένη ταινία της χρονιάς. Ωστόσο, δεν είχαν γίνει ποτέ μέχρι τώρα συζητήσεις για το ενδεχόμενο των Όσκαρ, καθώς αποτελεί περισσότερο εμπορική ταινία, παρά ένα έργο που προτιμούν συνήθως οι κριτές της Ακαδημίας.

Ο ρόλος του Ryan Gosling ως "Κεν" αιχμαλώτισε σίγουρα το κοινό. Η εκπληκτική ερμηνεία του ηθοποιού δεν έμεινε καθόλου απαρατήρητη δίπλα στην Barbie της Margot Robbie.

Μάλιστα, η Warner Bros σκέφτεται να προωθήσει τον Ryan Gosling για το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, το οποίο αναμένεται να διεκδικήσει κα ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για τον ρόλο του στο «Oppenheimer».

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτή η πρόθεση. Επίσης, δεν έχει γίνει καμία αναφορά κα για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει η Margot Robbie το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Διαβάστε επίσης: Cnn: Η "Barbie γράφει ιστορία με 1 εκατ. δολάρια στο box office - Έσπασε τα ταμεία

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει μείνει αξέχαστο το τραγούδι του ηθοποιού στην ταινία, το "I'm just Ken" με εκατομμύρια streams.

Το παράδοξο είναι ότι παραλίγο να έχει έναν πολύ μικρότερο ρόλο στην ταινία της Greta Gerwig "Barbie". Ο μουσικός παραγωγός Mark Ronson μίλησε για το τραγούδι και έκανε την αποκάλυψη.

"Από ένα τραγούδι που ίσως θα παιζόταν κάπου στην ταινία, έγινε αυτό το τραγούδι γύρω από το οποίο έχτισαν αυτή την επική μάχη", είπε ο Ronson, εξηγώντας ότι όταν η Gerwig του ζήτησε να γράψει το τραγούδι του Ken του Gosling, "ήξερε αμέσως" τι έπρεπε να είναι.

Μόλις έγραψε την αρχική εκδοχή, η Gerwig ήθελε περισσότερα. "[Της] είπε: "Μας αρέσει αυτό το τραγούδι - βασικά, μπορείς να το κάνεις μεγαλύτερο;"" εξήγησε. "Έτσι, ουσιαστικά γράψαμε 11 λεπτά μόνο γύρω από το τραγούδι του Κεν".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ