Σταματίνα Τσιμτσιλή με λάιμ σύνολο & άποψη: Lime is the new black - Φθινόπωρο με χρώματα

Αποδεικνύει ότι της πάνε όλα τα χρώματα!

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αποδεικνύοντας ότι της πηγαίνουν όλα τα χρώματα! Δεν φοβήθηκε να τολμήσει ένα δύσκολο, αλλά αγαπημένο χρώμα, το λαίμ.

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή που παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή "Happy Day" στον ALPHA, φόρεσε ένα outfit εξ ολοκλήρου σε αυτήν την ιδιαίτερη απόχρωση και το υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο.

Φόρεσε μια απίθανη μακριά παντελόνα σε lime και από πάνω ένα μπλουζάκι με έναν ώμο, το οποίο είχε μια ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση του lime.

Τα χρυσά βραχιόλια και τα πανέμορφα κλασικά σκουλαρίκια από κρίκους, αλλά και τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, συμπλήρωσαν το look της.

Instagram @stam_tsimtsili

Instagram @stam_tsimtsili

Instagram @stam_tsimtsili

Η παρουσιάστρια βρέθηκε επίσης και στο dinner party που διοργάνωσαν από κοινού η εταιρεία αρωμάτων Jo Malone London και η Vogue Greece.

Instagram @voguegreece

Για αυτήν την εμφάνιση, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει μια εμπριμέ φούστα με ένα print σε γηίνους τόνους. Την ισορροπία στο στυλ της έφερε με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο και ένα λευκό τσαντάκι. Φόρεσε επίσης ψηλοτάκουνα nude πέδιλα, κοντά στην απόχρωση της φούστας.

Instagram @thaleiavoguegr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ