Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσοχή σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, πατρίδας, ασφάλειας - Ποιοι ευνοούνται σήμερα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Κι ενώ η Σελήνη προχωρά τις πρωινές ώρες στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της μέρας στρέφοντας την προσοχή μας σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, πατρίδας, ασφάλειας, μια όψη δεσπόζει στη διάρκεια της Παρασκευής. Αναφέρομαι φυσικά στην τυχερή όψη του Σεπτεμβρίου, το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο, που μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού. Βέβαια ο Δίας όπου παρεμβαίνει κάποιες φορές μας κάνει υπεραισιόδοξους κι αυτό θέλει λίγη προσοχή να μην έχουμε υπέρμετρες προσδοκίες και να χάνουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως η Παρασκευή θα μοιάζει με το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα σε σχέση με τις προηγούμενες δύσκολες μέρες. Περισσότερο θα ωφεληθούν τα ζώδια της γης του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα ζώδια αυτά από τις 13 ως τις 17 μοίρες.

ΚΡΥΟΙ

Η σημερινή μέρα είναι από τις καλύτερες του Σεπτεμβρίου καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για κάποιες από τις εξελίξεις στη ζωή σας. Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά, γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ή ακόμη και καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη τη σημερινή μέρα, γιατί γενικώς σπανίζουν τέτοιες μέρες τη φετινή χρονιά. Η Σελήνη από τον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και στην προσωπική σας ζωή, αλλά πιθανώς σας κάνει και πιο κυκλοθυμικούς. Περισσότερο από την όψη Ήλιου-Δία θα ευνοηθείτε όσοι έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 13 ως τις 17 μοίρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου-Δία, με τον Δία στο ζώδιο σας, είναι από τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας. Μπορείτε ας πούμε να κάνετε ένα τσεκ απ, έναν έλεγχο υγείας μια μέρα όπως τη σημερινή ή να συζητήσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών σας με κάποιο συνεργάτη, προϊστάμενο, κάποιον που έχει λόγο για τη δουλειά σας. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, η Παρασκευή έχει έμφαση και στην επικοινωνία αλλά με καλύτερους όρους σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Περισσότερο από την όψη Ήλιου-Δία θα ευνοηθείτε όσοι έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 13 ως τις 17 μοίρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας, την υγεία σωματική και πνευματική. Πάντα αυτή η συνάντηση Ήλιου-Δία προσφέρει αισιοδοξία και, παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή, δεν αφήνει την ελπίδα σε ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Η Σελήνη εγκαταλείπει τις πρωινές ώρες το ζώδιο σας και προχωρά στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Περισσότερο από την όψη Ήλιου-Δία θα ευνοηθείτε όσοι έχετε Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 13 ως τις 17 μοίρες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ