Μύκονος: Ο Ατζούν Ιλίτζαλι στο αγαπημένο του νησί με το σκάφος του - Η επίσκεψη στο Nammos (φωτό)

Για άλλη μια φορά στην Μύκονο!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι βρίσκεται στην αγαπημένη του Μύκονο και κεντρίζει τα βλέμματα.

Ο ”σουλτάνος” των τουρκικών media δείχνει να το απολαμβάνει…

O ίδιος για άλλη μια φορά απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί των ανέμων.  Όπως βλέπουμε και σε φωτογραφίες από το πρακτορείο NDP, χαλάρωσε στο σκάφος του, ενώ κάποια στιγμή αργότερα επισκέφθηκε το Nammos, ένα από τα αγαπημένα του μαγαζιά, 

Ο Ilicali βρέθηκε στο κοσμικό νησί παρέα με φίλους. 

Ο Ατζούν είναι Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής "Acun Medya" και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8.

Έχει κάνει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1988, με την Σεντά Μπασμπούγκ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μπανού (γενν. 1990). Το διαζύγιο τους βγήκε το 1993. Το 2003 παντρεύτηκε τη Ζεϊνέπ Γιλμάζ, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τις Λεϊλά (γενν. 2004) & Γιασεμίν (γενν. 2007).

Το 2010, όντας παράλληλα παντρεμένος, ξεκίνησε τη σχέση του με την Σεϊμά Σουμπασί, φτάνοντας έτσι στις διαδικασίες διαζυγίου με τη σύζυγο του. Ωστόσο, λίγο αργότερα το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και οι διαδικασίες διακόπηκαν. Το 2013, γεννήθηκε όμως η τέταρτη κόρη του, Μελίσα, από τη παράνομη σχέση του με την Σουμπασί κι έτσι πήρε διαζύγιο από τη Γιλμάζ, το οποίο εκδόθηκε το 2016.

Από το 2017 μέχρι το 2018, υπήρξε παντρεμένος με την Σεϊμά Σουμπασί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ