Ο Ιταλός πολυεκατομμυριούχος αποκάλυψε στο πάρτι των αρραβώνων του ότι η μνηστή τον απατούσε – η Κριστίνα έμεινε με την ανθοδέσμη στο χέρι

Πώς ο τραπεζίτης Μάσιμο Σέγκρε εξέθεσε την άπιστη Κριστίνα

Ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος τραπεζίτης Μάσιμο Σέγκρε παρέθεσε δείπνο αρραβώνων στη βίλα του στο Τορίνο, μόνο και μόνο για να εκθέσει δημόσια την... "αρραβωνιαστικιά του". Σύμφωνα με την DailyMail, η 47χρονη Κριστίνα Σεϊμάντι έπεσε στην παγίδα και μπροστά σε εκλεκτούς προσκεκλημένους βρέθηκε απολογούμενη για σχέση πνευματική και... σωματική με διακεκριμένο δικηγόρο, ενώ αναφέρθηκε και σχέση με βιομήχανο στο παρελθόν.

 

 

Ο 64χρονος Σέγκρε έδωσε τις ευχές του στη γνωστή enterpreneur και πολιτικό, σοκάροντας τόσο την ίδια, όσο και την τοπική κοινωνία. Ο χωρισμός δε, ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να της προτείνει να πάει στη δική μας... Μύκονο με τον εραστή της.

«Θέλω να δώσω στην Κριστίνα την ελευθερία να αγαπά. Πιο συγκεκριμένα, να αγαπά ένα άλλο άτομο, έναν διακεκριμένο δικηγόρο για τον οποίο προφανώς νοιάζεται περισσότερο απ' ό,τι για εμένα», ήταν τα πρώτα λόγια του πολυεκατομμυριούχου που προκάλεσαν σάλο.

 

 

«Αγαπημένη μου Κριστίνα, ξέρω πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του πνευματικά και σεξουαλικά. Και ξέρω ότι πριν από αυτόν είχες σχέση με έναν γνωστό σου βιομήχανο» συνεχίζει ο 64χρονος, διαβάζοντας από ένα χαρτί και κοιτώντας την 47χρονη που στέκεται αποσβολωμένη δίπλα του, μπροστά σε150 περίπου καλεσμένους τους.

Η αποσβολωμένη Κριστίνα έψαχνε γύρω της για συμπαράσταση, την ώρα που ο παρολίγον σύζυγό της έδειχνε φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές. Σύφωνα με πληροφορίες, η Σεϊμάντι θα ακολουθήσει τη νομική οδό, καθώς θίχτηκε η υπόληψή της, με τις επιθέσεις στα social media προς το πρόσωπό της να είναι πολλές και τα άρθρα στον τύπο ουκ ολίγα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ