Μarina Dodero: Στην Αθήνα η καλύτερη φίλη της Χριστίνας Ωνάση - στην έπαυλη της στο Μπουένος Άιρες ξεψύχησε η δισεκατομμυριούχος για άγνωστους λόγους (φωτό)

Η γυναίκα που βρήκε νεκρή τη Χριστίνα Ωνάση.

Η Mαρίνα Ντοντέρο. Η καλύτερη και αδελφική φίλη της Χριστίνας Ωνάση, βρίσκεται  στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. 

Να σημεώσουμε πως η jet setter, το διάστημα της πανδημίας ζούσε μόνιμα στην Αθήνα. Και όπως όλα δείχνουν, μάλλον θέλει να μείνει μόνιμα στην χώρα μας . 

 

Η γυναίκα βρήκε νεκρή στην μπανιέρα της εξοχικής της κατοικίας στο θέρετρο Τορτουγάς, μία ώρα έξω από το Μπουένος Αϊρες, το πρωινό της 19ης Νοεμβρίου του 1988, την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάσης. 

Τον Νοέμβριο του 1988 η Χριστίνα πήγε στο Μπουένος Αϊρες για να γιορτάσει τα τεσσαρακοστά γενέθλια της αδελφικής φίλης της Μαρίνας Ντοντέρο – Τσομλεκτσόγλου. Σ’ εκείνο το μοιραίο ταξίδι η μοναχοκόρη του Έλληνα Κροίσου  ερωτεύτηκε τον αείμνηστο αδερφό της Μαρίνας, Γιώργο – Χόρχε Τσομλεκτσόγλου.

Ήταν ο τελευταίος σύντροφος της και ο άνθρωπος που της έκλεισε τα μάτια.

«Βγήκαμε να φάμε και ξαφνικά τους είδα να χορεύουν κολλητά στο πάρτι των γενεθλίων μου. Όταν επέστρεψαν, εκείνη κοιμήθηκε μόνη στο δωμάτιο και ο αδερφός μου σ’ ένα άλλο δίπλα στην πισίνα.

 

Το επόμενο πρωί λίγο μετά τις 10.00 ανησύχησα, γιατί η Χριστίνα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στην μπανιέρα νεκρή. Το σοκ ήταν μεγάλο. Σε 15 μέρες η Χριστίνα έλεγε ότι θέλει να τον παντρευτεί. Μάλιστα, είχαν πάει στον Αρχιεπίσκοπο Αργεντινής Γεννάδιο για να πάρουν την ευχή του» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρίνα Ντοντέρο στον δημοσιογράφο Αρη Βασιλειάδη.

 

 

 

Κάποιοι λένε πως απεβίωσε από έμφραγμα. Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και ενταφιάστηκε στην ιδιόκτητη νήσο της οικογένειάς της, στον Σκορπιό. Σύμφωνα με τη διαθήκη της όριζε, μετά τον θάνατό της, πενταμελές συμβούλιο για τη διαχείριση της περιουσίας της, η οποία και θα μεταβιβαζόταν στην κόρη της Αθηνά, μετά την ενηλικίωσή της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ