Ακόμα δεν είδες τίποτα - Έτσι λέγεται η νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού- Κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο (βίντεο)

Δείτε το trailer της νέας εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα»...

Ο Κώστας Τσουρός , από την ερχόμενη σεζόν θα λέει στο τηλεοπτικό κοινό «Ακόμα δεν είδες τίποτα» όπως μαρτυρά ο τίτλος της εκπομπής του.

Ο δημοσιογράφος κάνει το παρθενικό του βήμα στην παρουσιάση και είναι ενθουσιασμένος όσο ποτέ. 

Ο ίδιος, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», πρόκειται να αναλάβει τη δική του εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι.

Η εκπομπή του θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και ήδη βρίσκεται στον «αέρα» το πρώτο τρέιλερ το οποίο «μαρτύρησε» και τον τίτλο.

 

 

Στα τέλη Ιουλίου, το Mega ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό. Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση ανέφερε: «Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν.

Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα.

Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη».

Προς το παρόν ο δημοσιογράφος απολαμβάνει ακόμα τις καλοκαιρινές του διακοπές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ