Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε ήχους σαν μέλισσα ένας θεατής στον αγώνα - Εξόργισε τον πρωταθλητή του τένις

Θεατής παρίστανε τη μέλισσα και ενόχλησε τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκνευρίστηκε για ακόμα μια φορά εντός του γηπέδου. Αυτήν τη φορά στάθηκε αφορμή ένας ήχος που έκανε κάποιος φίλαθλος στην κερκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ έπαιρνε τον χρόνο του για να σερβίρει, ο Έλληνας αθλητής άκουσε έναν ήχο μέλισσας. Ενοχλημένος, άρχισε να κουνάει τη ρακέτα του, προσπαθώντας να διώξει το έντομο. Τότε διαπίστωσε, ότι ο θόρυβος οφειλόταν σε έναν θεατή στην εξέδρα. Ο θεατής παρίστανε τη μέλισσα σχεδόν σε όλο το δεύτερο σετ.

Ο ήχος αποπροσανατόλιζε τον Έλληνα τενίστα και για τον λόγο αυτόν παραπονέθηκε στον διαιτητή.  «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας», είπε συγκεκριμένα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απευθύνθηκε στην εξέδρα και άρχισε να ρωτάει ποιος κάνει το θόρυβο με τους οπαδούς που κάθονταν κοντά στο άτομο που μιμούνταν τη μέλισσα να το υποδεικνύουν.

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη». Τότε διέκοψε ο Αμερικανός τενίστας και ρώτησε: «Τι συνέβη, σου μιλάνε;» και ο Τσιτσιπάς του εξήγησε: «Όχι, κάνουν μπιζ». Έπειτα, ο Τσιτσιπάς υπέδειξε πως το άτομο είναι μια κυρία και είπε στον διαιτητή: «Θέλω να φύγει, πρέπει να φύγει».

Διαβάστε επίσης: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε 25 χρονών & το γιόρτασε με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα - Το ρομαντικό βίντεο στο κοινό τους account

Για την ιστορία, στο τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, ο Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ τον Μπεν Σέλτον και πέρασε στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Εκεί θα συναντήσει τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ