Tο μεγάλο payday της "Barbie": Η Margot Robbie θα κερδίσει 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθό και μπόνους box office

Το υπέρογκο πόσο εισπράξεων για τη Barbie....

Η Μάργκοτ Ρόμπι ανταμείβεται πλουσιοπάροχα για τον καθοριστικό της ρόλο στην μεταφορά της "Barbie" στη μεγάλη οθόνη.

Η πρωταγωνίστρια και παραγωγός πίσω από τη μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού θα κερδίσει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθούς και μπόνους εισπράξεων.

Δείτε επίσης: Μάργκοτ Ρόμπι: Αυτό το φαγητό δε μπορεί να το βλέπει μπροστά της - Είναι ροζ & άκρως παραδοσιακό ελληνικό πιάτο ...(βίντεο)

H σκηνοθέτης και η συν-σεναριογράφος της ταινίας "Barbie" Greta Gerwig θα λάβουν επίσης μπόνους λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ταινίας.

H ταινία "Barbie" έχει κερδίσει το εκπληκτικό ποσό των 526,3 εκατομμυρίων δολαρίων στο εγχώριο box office από τότε που άνοιξε πριν από ένα μήνα, καθώς και 657,6 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office.

Το ποσό αυτό ανέρχεται σε 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως - και θα συνεχίσει να ανεβαίνει, δεδομένου ότι η "Barbie" εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των box office charts.

Η ταινία είναι πλέον η δεύτερη πιο επιτυχημένη κυκλοφορία στην ιστορία της Warner Bros, μετά το "Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2", αναφέρει το variety.

Είναι επίσης η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα από γυναίκα σκηνοθέτη, ξεπερνώντας την προηγούμενη κάτοχο του ρεκόρ, το "Frozen II", το οποίο συν-σκηνοθέτησε η Τζένιφερ Λι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ